Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταίες αλλά σημαντικές

Τελευταίες αλλά σημαντικές


Οι 2 έγιναν 3, πλέον ίσως και 4. Οι τελευταίες μεταγραφές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα είναι όπως φαίνεται ιδιαίτερα σημαντικές καθώς τουλάχιστον οι 2, θα αφορούν ποδοσφαιριστές από εκείνους που αποκαλούμε συχνά “εντεκαδάτους”. Ο κεντρικός αμυντικός και ο φορ, πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.

Οι δηλώσεις πάντως του Λάκη Πολυκάρπου, έδειξαν πως και ο μέσος που αναζητείται, είναι παίκτης που να μπορεί να κτυπήσει εντεκάδα. Το ποσό που μπορεί να δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ για αυτό τον παίκτη είναι ασαφές, ειδικά από τη στιγμή που περιλαμβάνει και διακοπή συμβολαίου η όλη υπόθεση, όπως φαίνεται όμως οι αγωνιστικές ανάγκες αυτή τη φορά θα μετρήσουν πολύ στην απόφαση.

Το καλοκαίρι αυτό ήταν δύσκολο ας μην γελιόμαστε, με το οικονομικό να είναι πάντα εμπόδιο. Περιελάμβανε αποδεσμεύσεις, μαζικές μεταγραφές και μείωση του μπάτζετ. Η ουσία είναι όμως πως 16 μέρες πριν το πρώτο επίσημο ψαχνόμαστε και ελπίζουμε να μην το πληρώσουμε. Ο προγραμματισμός θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί κι ας υπήρχαν απρόβλεπτες αναποδιές.