Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Δεν είναι μόνο από το χέρι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ” (audio)

“Δεν είναι μόνο από το χέρι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ” (audio)


Στις δυσκολίες που συναντάνε στην ομάδα μας για ολοκλήρωση του ρόστερ, αναφέρθηκε σε σημερινές του δηλώσεις, ο Ανδρέας Δημητρίου.

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος:
-Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα για τον Οθέλλο. Δεν σημαίνει πως επειδή δεν είναι ντέρμπι, πως θα κερδίσουμε σίγουρα. Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν 2 μήνες, πρώτα προέχουν οι Ευρωπαϊκοί μας αγώνες.

Για τις συναντήσεις διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας:
-Έγινε μία συνάντηση χθες και σήμερα το ίδιο. Στόχος είναι να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για να ενισχυθεί η ομάδα, ώστε να είμαστε πιο γεμάτοι στα Ευρωπαϊκά. Στόχος είναι να γίνουν κάποιες προσθήκες τις επόμενες ημέρες.

Για τους λόγους που παρουσιάζεται καθυστέρηση:
-Δεν είναι μόνο από το χέρι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας κάποια δεδομένα. Καμία ομάδα στην Κύπρο δεν έχει ολοκληρωμένο το ρόστερ. Οι παίκτες της διαφοράς, θα δουν τις επιλογές τους πρώτα και είναι δύσκολα να επιλέξουν από τον Ιούνιο. Όταν κάνεις 15-16 μεταγραφές είναι λογικό να γίνουν λάθη. Υπάρχει χρόνος μέχρι το πρωτάθλημα, όμως είναι γεγονός πως για την Ευρώπη ο χρόνος πιέζει. Γι΄ αυτό άλλωστε γίνονται οι συναντήσεις.

Ακούστε όλες τις δηλώσεις που έγιναν. Για την κλήρωση του πρωταθλήματος, για τις συναντήσεις της τεχνικής ηγεσίας με τη διοίκηση και γενικότερα για τον προγραμματισμό: