Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κουβαλάει ποινές από πέρσι

Κουβαλάει ποινές από πέρσι

sak_8636


Ποινή με δύο αγωνιστικές με κλειστή τη Βόρεια Κερκίδα κουβαλάει από την περσινή αγωνιστική περίοδο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα όπως διαμορφώθηκε σήμερα, η ομάδα μας θα εκτίσει τις ποινές της στις αναμετρήσεις με την Ανόρθωση και την ΑΕΚ στην 2η και 4η αγωνιστική αντίστοιχα, όταν και αγωνίζεται εντός έδρας.

Τα δύο αυτά παιχνίδια είναι με ομάδες που χαρακτηρίζονται ντέρμπι, ειδικά αυτό με την Ανόρθωση και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι σίγουρο πως θα δώσει βροντερό παρών. Η ποινή όμως περιορίζει τη δυνατότητα της παρουσίας  του πράσινου λαού αφού Δυτική και Ανατολική μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά 12712 φιλάθλους σε σχέση με τις 17466 που είναι η χωρητικότητα μαζί με τη Βόρεια κερκίδα. Αν υπολογίσουμε και τα καθίσματα που θα μείνουν κενά για λόγους ασφαλείας οι θέσεις μειώνονται περισσότερο, έτσι αποτελεί μεγαλύτερο πρόβλημα η ποινή αυτή.

Οι ποινές είναι γνωστόν πως όταν επιβάλλονταν από τη Δικαστική Επιτροπή είχαν ισχύ για την επόμενη περίοδο, δηλαδή τη χρονιά 2014-15. Η ΚΟΠ δεν έδωσε ενημέρωση ακόμη για το εν λόγω θέμα αφού δεν το θεωρούμε περίεργο(δεν έχουμε ακούσει κάτι, εικασίες κάνουμε) να τις ακυρώσει όλες αφού κάποια από τα αγαπημένα της σωματεία έχουν κατά πολύ περισσότερες ποινές. Αποέλ, ΑΕΛ και Απόλλωνας έχουν να εκτίσουν ποινές 5, 3 και 6 αγωνιστικών αντίστοιχα  κλειστού κάποιου μέρους της κερκίδας, με την ΑΕΛ να μετρά και τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.