Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Δηλώνουν έτοιμοι

Δηλώνουν έτοιμοι

SanMarino Press ©

Διάσκεψη τύπου πραγματοποίησε η Φολγκόρε ενόψει του αυριανού Ευρωπαϊκού αγώνα κόντρα στη Μπούντουτσνοστ Ποντγκόριτσα. Η ομάδα που θα προκριθεί από τις διπλές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΟΜΟΝΟΙΑ στο δεύτερο γύρου του Europa League.


Στην ομάδα από το Σαν Μαρίνο επικρατεί αισιοδοξία αφού δηλώνουν πως είναι έτοιμοι για τον αγώνα, που είναι προγραμματισμένος για αύριο Πέμπτη στις 21:30 και θα διεξαχθεί στο στάδιο στο Serravalle. Στην διάσκεψη παρευρέθηκαν ο προπονητής της ομάδας και δύο ποδοσφαιριστές και έδειξαν πόσο πολύ θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει στον επαναληπτικό.

Ο προπονητής της Φολγκόρε, Nicola Berardi, είπε «αντίπαλος είναι μια ομάδα που γνωρίζουμε πολύ λίγα», συμπληρώνοντας «κάναμε την προετοιμασία μας, έχουμε εκπαιδευτεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση». Ακόμη είπε «Θα παίξουμε με σύστημα 4-1-4-1 και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία».

Από την πλευρά του οι αμυντικοί της ομάδας που ήταν εκεί, Andrea Nucci και Marco Muraccini δήλωσαν «Εάν μπούμε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο και δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας θα τα πάμε καλά».