Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Μήνυμα για τον αιώνιο αρχηγό

Αναγνώστης: Μήνυμα για τον αιώνιο αρχηγό

sam_1997


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Είμαι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ  μέχρι το κόκκαλο, αλλά αυτήν την προσωπολατρεία, και τα λόγια τύπου αιώνιος αρχηγός, αιώνιος σέντερ φορ, αιώνιος Γερμανός κλπ κλπ, δεν τα πιστεύω και δεν τα δέχομαι. Όλοι κρίνονται από το έργο τους.

Όταν τέλειωσε η περσινή χρονιά αγαπητέ Κωστάκη έκανες, και πολύ σωστά μάλιστα, κριτική για τους προκατόχους σου και τη Διοίκηση. Φέτος θα κριθείς εσύ. Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο, ούτε κι εσύ, όπως προσπαθούν να περάσουν οι επίσημες ιστοσελίδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πέρσι έλεγες ότι άφησαν την ομάδα χωρίς επιθετικό, φέτος τι γίνεται? Ακόμα δεν είδαμε το βασικό επιθετικό.

Βρίσκουμε συνεχώς δικαιολογία τον χαμηλό προϋπολογισμό. Εύχομαι αυτό να μην είναι σημάδι δικαιολογίας μιας χαμένης φετινής χρονιάς. Είχες να στήσεις ομάδα ανάμεσα σε 15 ξένους και, να υπολογίσουμε ότι έχουμε μόνο 2 κύπριους έτοιμους για 11άδα. Το ρόστερ φαίνεται, με τα φιλικά που είδαμε, πολύ ελλειπής για να σταθεί στο γήπεδο. Δεν φτάνουν μόνο τα τρεξίματα και το πάθος (όπως λέτε συχνά) χρειάζεται και η ικανότητα των ποδοσφαιριστών να σταθούν στο γήπεδο στα δύσκολα.

Δημιουργείς ένα ρόστερ με 5 παίκτες που μπορούν να παίξουν αμυντικά χαφ (Σερτζίνιο, Μαρκάσα, Ρόντρι και Οικονομίδης, Φυλακτού). Ποιος είναι ο παίκτης που μπορεί να παίξει το ρόλο του οργανωτή στο κέντρο? Ο Γκρικαρασβίλι? Μετά ποιος? Γιατί βιάστηκες να κλείσεις τον Ρόντρι, έναν παίκτη χαμηλών δυνατοτήτων, που όποια στιγμή έψαχνές για τέτοιου επιπέδου παίκτη τον έβρισκες. Δεν είμαι υπέρ του Νούνο Ασίς, γιατί πέρσι στα δύσκολα ήταν απών ή δεν είχε καλή απόδοση (που ήταν πολύ συνηθισμένο πέρσι) η ομάδα πάθαινε βραχυκύκλωμα γιατί δεν είχαμε άλλην επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση. Φαίνεται ότι ούτε φέτος μας έγινε αυτό μάθημα.

Εύχομαι να έχεις εσύ δίκαιο κι εγώ άδικο. Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά η ήττα πονεί το ίδιο έστω κι αν έρχεται μετά από καλή εμφάνιση. Δικαιολογίες του τύπου διαιτησία, αδικία, χαμηλός προϋπολογισμός δεν τον δεχόμαστε, όλα αυτά θυμίζουν ηττοπάθεια. Κριτική θα γίνεται σε κάθε αγώνα, γιατί μόνο έτσι βελτιωνόμαστε.

 

Κώστας Κωνσταντίνου

Αιώνια ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ