Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Πήραμε αυτό που θέλαμε – Θέλει προσοχή ο επαναληπτικός”

“Πήραμε αυτό που θέλαμε – Θέλει προσοχή ο επαναληπτικός”


Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κόντρα στην Φολγκόρε, είναι ο προπονητής της Μπουντούτσνοστ, Γκόραν Πέρισιτς. Ο τεχνικός των (όπως όλα δείχνουν) αντιπάλων της ομάδας μας στον 2ο προκριματικό γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, με το τέλος του αγώνα δήλωσε:

Πήραμε αυτό που θέλαμε. Καταφέραμε να πάρουμε εκτός έδρας νίκη στην Ευρώπη, με τη νεανικότερη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου”. Ο Πέρισιτς ωστόσο κρατάει προσγειωμένη την ομάδα ενόψει του επαναληπτικού στο Μαυροβούνιο. “Δεν πρέπει να μας καθησυχάσει το αποτέλεσμα αυτό. Ο επαναληπτικός είναι δύσκολος. Επαναλαμβάνω πως ο αντίπαλος μας κουβαλάει περισσότερες εμπειρίες από μας”, ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, μίλησε ο 17χρονος αμυντικός της ομάδας, Αντρίγια Βούκσεβιτς. “Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, δυστυχώς όμως σκοράραμε μόνο 2 γκολ και αυτά από στατικές φάσεις. Η Φολγκόρε ήταν καλύτερη στη συνέχεια και είχε κατοχή, βοήθησε και η πτώση της απόδοσης μας. Πρέπει να δουλέψουμε στα λάθη μας και να προετοιμαστούμε για τον επαναληπτικό”, ανέφερε.