Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τι ήθελε να πετύχει ο κόουτς με τρεις της Δρέσδης

Τι ήθελε να πετύχει ο κόουτς με τρεις της Δρέσδης


Το αμυντικό δίδυμο της Δυναμό Δρέσδης αλλά και ένα άλλο συμπαίκτη τους προσπάθησε να φέρει στην ομάδα μας ο Κώστας Καϊάφας, ώστε να μην χρειαστεί χρόνος προσαρμογής των παικτών. Η αρνητική όμως απάντηση του Γάλλου Μπρεκεριέ τη τελευταία στιγμή, χάλασε τα σχέδια του κόουτς που συνέχισε να το ψάχνει. Τελικά οι πράσινοι βλέπουν πως αξίζει να στηριχτούν στην εμπειρία του Μίλαν Στεπάνοφ έτσι δοκιμάζουν ξανά να φέρουν στην Κύπρο, αμυντικό και επιθετικό της Γερμανικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες είναι οι Μίκαελ Ποτέ (επιθετικός) και Άνταμ Σούσατς (αμυντικός). Τα ονόματα τους αποκαλύπτει ο ΣΠΟΡ FM, και οι πληροφορίες είναι σωστές. Πιο κοντά στο τριφύλλι είναι ο επιθετικός και ίσως έχουμε ανακοίνωση σε λίγο.

Μίκαελ Ποτέ – Κεντρικός επιθετικός
(Sep 24, 1984) – 1.80μ
Γαλλία (Μπενίν)

Στην Γαλλία πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, πριν πάει στη Γερμανία το 2011. Αγωνίστηκε σε Λε Μαν, Κάννες, Γκρενόμπλ και Νις. Στην Γερμανική ομάδα πέτυχε 21 γκολ.

Άνταμ Σούσατς – Κεντρικός αμυντικός
(May 20, 1989) – 1.85μ
Κροατία

Αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Γερμανική ομάδα (17 συμμετοχές) και έμεινε ελευθερος 1η Ιουλίου. Στο παρελθόν στην πατρίδα του πέρασε από Ριέκα, Πομοράτς και Βαραζντίν.