Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαν να μην έλειψε ποτέ

Σαν να μην έλειψε ποτέ

vik_4433


Αν λέγαμε πως δεν μας έκανε εντύπωση, θα είμαστε απλά ψεύτες. Ο Αντρέας Παναγιώτου δεν ακολούθησε την αποστολή στην Πολωνία, δεν αγωνίστηκε ποτέ με τους πλείστους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Συμφώνησε με την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν 2 μέρες, υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο (θα ανακοινωθεί σήμερα λογικά), μπήκε χθες στην εντεκάδα και ήταν σαν να μην έλειψε ποτέ!

Ο Φιλιώτης απέδειξε με το καλημέρα στον Κώστα Καϊάφα, πως μπορεί να τον θεωρεί άμεσα λύση για την πρώτη ομάδα. Κάλυψε με άνεση την αριστερή γραμμή (παρότι η θέση που το μάθαμε είναι δεξιός μπακ), δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, βγήκε σε κάποιες φάσεις μπροστά. Μας υπενθύμισε γιατί πρέπει όλοι να χαιρόμαστε που τελικά ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΟΜΟΝΟΙΑ και παραμένει τριφυλλοφόρος.

Όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν στην Πολωνία, ο Φιλιώτης έκανε ατομική προπόνηση. Από το χθεσινό φιλικό, φάνηκε πως πήρε πολύ σοβαρά την εκγύμναση του εκείνο το διάστημα. Έχει ακόμα έδαφος να καλύψει, αλλά ξέρει πως πρέπει να κρατήσει χαμηλά το κεφάλι και να δουλέψει σκληρά.