Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυο θα τρέξουν για την Ευρώπη

Δυο θα τρέξουν για την Ευρώπη


Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκεται 10 μέρες μακριά και ο Κώστας Καϊάφας έχει ήδη αρχίσει να κάνει σκέψεις για την εντεκάδα που θα χρησιμοποιήσει. Υπάρχουν αρκετές θέσεις ανοικτές, ενώ 2 ποδοσφαιριστές κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν. Ο λόγος για τους Ρενάτο Μαργκάσα και Ούτσα Λομπιανίτζε.

Οι δυο λεγεωνάριοι, για την ώρα κάνουν ατομικό πρόγραμμα και είναι αβέβαιο για την ώρα αν θα προλάβουν. Η συμμετοχή τους προφανώς επηρεάζει άμεσα τα πλάνα του προπονητή της ομάδας, αφού μπορούν να δώσουν λύσεις σε διάφορες θέσεις. Αν ο Ούτσα προλάβει για παράδειγμα, το πιο πιθανόν είναι να αγωνιστεί σε θέση κεντρικού αμυντικού, παρά δεξιού μπακ που είναι η φυσική του θέση, μιας και ο Κακουμπάβα είναι τιμωρημένος. Την ίδια στιγμή ο Ρενάτο μπορεί να αγωνιστεί αριστερό μπακ, αλλά και στον άξονα.

Το φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή, φαίνεται πως θα είναι το κριτήριο συμμετοχής τους στον πρώτο αγώνα της Ευρώπης. Αν προλάβουν τον Ερμή, θα είναι στην αποστολή, αλλιώς λογικά θα πρέπει να περιμένουν τον επαναληπτικό.