Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αλλάζουν τα δεδομένα στην καλαθόσφαιρα

Αλλάζουν τα δεδομένα στην καλαθόσφαιρα


Το σύστημα των 6 ομάδων στη καλαθόσφαιρα απέτυχε και μάλιστα παταγωδώς, αφού το ενδιαφέρον έπεσε κατακόρυφα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην ομοσπονδία υπάρχει έντονη κινητοποίηση για να αυξήσουν τον αριθμό των ομάδων της 1ης κατηγορίας (πιθανότατα 8) και σε μια τέτοια περίπτωση, φυσιολογικά θα στραφούν και στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Λέμε φυσιολογικά, γιατί άλλες ομάδες από τη β’ κατηγορία, δύσκολα μπορούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος.

Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει να κάνει η ομάδα μας, αν όντως η ομοσπονδία την προσεγγίσει για να ανέβει στην α’ κατηγορία. Από τη μια θα πρέπει να ανέβει ο προϋπολογισμός, αφού πέρσι στη β’ αγωνιζόμασταν με έφηβους. Από την άλλη, ίσως να ήταν ευκαιρία για την ομάδα μας να ανέβει και να κάνει καλή παρουσία, μιας και οι κανονισμοί πολύ πιθανόν να αλλάξουν, με την κάθε ομάδα να δικαιούται μόνο 5 ξένους. Με αυτή την απόφαση, εάν περάσει φυσικά, οι ομάδες του πρωταθλήματος θα ρίξουν αισθητά τα μπάτζετ τους, σε σημείο που μπορεί και η ΟΜΟΝΟΙΑ να αντεπεξέλθει.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για τις προθέσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας. Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι και η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περί του θέματος.