Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από νωρίς στα βαθιά!

Από νωρίς στα βαθιά!


Ο ένας πέρσι αγωνιζόταν στη Δόξα (Οικονομίδης), ο άλλος στην Αλκή (Φυλακτού). Ξεχώρισαν και η παρουσία τους αποτέλεσε διαβατήριο για μεταγραφή στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι πιθανόν να μπουν από νωρίς στα βαθιά, αφού τουλάχιστον ο ένας θα είναι βασικός την Πέμπτη στο Μαυροβούνιο και ο άλλος αν δεν είναι στην εντεκάδα θα κληθεί να βοηθήσει από τον πάγκο.

Είναι σίγουρα ενθαρρυντικό, που δυο νεαροί Κύπριοι θα κάνουν ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την ομάδα μας. Με αυτές τις εμπειρίες οι ποδοσφαιριστές κτίζουν την αυτοπεποίθηση τους και εξελίσσουν τον εαυτό τους αγωνιστικά. Τόσο ο Γεράσιμος, όσο και ο Γιώργος, δείχνουν να νιώθουν καλά που βρίσκονται στην ομάδα και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την ευρωπαϊκή πρόκληση.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως δεν είναι οι μόνοι Κύπριοι που θα κάνουν ευρωπαϊκό ντεμπούτο. Παρότι στο ρόστερ εδώ και χρόνια, ούτε ο αρχηγός Χάρης Κυριάκου μετράει αγωνιστικά λεπτά, ενώ σίγουρα το ίδιο ισχύει και για τους Φιλιώτη-Χαραλάμπους που πιθανότατα θα κληθούν να καλύψουν το αριστερό άκρο.

Αναλυτικά οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δεν αγωνίστηκαν ξανά στο παρελθόν στην Ευρώπη:

Ακουσταπάτσε, Αλίπιο, Ρόντρι, Σερτζίνιο, Ποτέ, Παναγή, Ρουσιάς, Ρούμπιο, Χαραλάμπους, Δημητρίου, Κυριάκου, Οικονομίδης, Φυλακτού, Κονομής καθώς και πολλοί νεαροί που δηλώθηκαν στη λίστα β΄.