Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαφές προβάδισμα πρόκρισης

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης

kos_0846


Καλύτερη σε όλο το παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, κατάφερε να πάρει σαφές προβάδισμα πρόκρισης αφού κέρδισε με 0-2 τη Μπουντούτσνοστ μέσα στο Μαυροβούνιο. Οι παίκτες του Καϊάφα ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του κόουτς, επιβλήθηκαν πλήρως και πέτυχαν δίκαιο διπλό.

Α’ ημίχρονο

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, η ΟΜΟΝΟΙΑ επέβαλε πλήρως το ρυθμό της και ήταν καλύτερη. Χαρακτηριστικό ότι τελείωσε το ημίχρονο με 60% κατοχή και 7 σουτ, έναντι 1 του αντιπάλου. Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 13′. Σε κόρνερ του Ράμος, ο Γκαρσία πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τον έτοιμο να σκοράρει Λομπτζιανίτσε! Στο 16′ ο Αλίπιο έφυγε μόνος απέναντι στον Λουλιάνοβιτς, νικήθηκε όμως στο τετ α τετ. Τρία σουτ από Σερτζίνιο, Γκρικαλασβίλι και Γκαρσία δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον αντίπαλο πορτιέρο, για να φτάσουμε στο 35 όταν άνοιξε το σκορ. Ο Σερτζίνιο έκλεψε στα χαφ, η μπάλα έφτασε στον Γκρικαλασβίλι που έπαιξε το 1-2 με το Γκαρσία και μπήκε στη περιοχή. Ο Γεωργιανός σήκωσε κεφάλι, επέστρεψε τη μπάλα ξανά στον Ισπανό που με σουτ στη κίνηση από το πέναλτι σκόραρε! Ένα λεπτό αργότερα οι Μαυροβούνιοι έκαναν το πρώτο τους σουτ που δεν ανησύχησε το Μορέιρα, όμως η φάση που έμεινε στο μυαλό όλων ήρθε στο 43′. Ο Αλίπιο έπιασε τη μπάλα έχοντας 3 αμυντικούς μπροστά του και τους χόρεψε βραζιλιάνικα για να βγει φάτσα με το τερματοφύλακα. Δυστυχώς το τελείωμα του δεν ήταν καλό, έτσι έχασε την ευκαιρία να πετύχει ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ! Τέλος ημιχρόνου, 0-1.

Β’ ημίχρονο

Ευκαιρία από τα αποδυτήρια για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 47′ ο Γκαρσία έπιασε δυνατό μακρινό σουτ, με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στο 55′ νέα μεγάλη ευκαιρία με το Λομπιανίτσε. Κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, Γκαρσία την κεφαλιά, στο δεύτερο ο Ούτσα στόπαρε και σούταρε, με το Λουλιάνοβιτς να αποκρούει. 4 λεπτά αργότερα, η πρώτη φορά που χρειάστηκε πραγματικά ο Μορέιρα. Μακρινό σουτ του Ράιτσεβιτς, ο Μορέιρα όμως σε ετοιμότητα απέκρουσε σε πλάγιο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε με σουτ του Αλίπιο που πέρασε λίγο άουτ στο 65. Η πιο σπουδαία φάση για τον αντίπαλο ήρθε στα 70 λεπτά παιχνιδιού, όταν ο Σέτκοβιτς έπιασε κεφαλιά μέσα από τη περιοχή, με τον Μορέιρα να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Αφού δεν κατάφερε να ισοφαρίσει ο αντίπαλος, η ΟΜΟΝΟΙΑ σκότωσε την πρόκριση. Μετά από αρκετές προϋποθέσεις που δεν έφεραν γκολ, στο 79′ ο Ράμος εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι και ο Λομπιανίτζε με κεφαλιά σκόραρε. Στο 86′ ο Ρούμπιο συνεργάστηκε όμορφα με το Γκαρσία, λίγο πριν σκοράρει όμως τον πρόλαβε αμυντικός. Στο 90+1 ο ΒΟύγιαζιτς μπήκε απειλητικά στη περιοχή, όμως ο Ακουισταπάτσε  έβαλε σωστά την κόντρα. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το πρώτο βήμα.

Συμπερασματικά

Μεστή εμφάνιση από την ΟΜΟΝΟΙΑ και καλό σκορ. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για πρώτο παιχνίδι μετά από σαρωτικές αλλαγές, δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που είδαμε. Προφανώς, τα περιθώρια βελτίωσης είναι τεράστια και ελπίζουμε καθώς περνάει ο καιρός, η ομάδα να παίζει ακόμα καλύτερα.