Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο έλεγχος των καινούριων

Ο έλεγχος των καινούριων

kos_0701


6 συνολικά καινούριοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στην εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σήμερα, οι Λομπιανίτζε, Ακουισταπάτσε, Ρόντρι, Ράμος, Γκρικαλασβίλι και Γκαρσία, ενώ άλλοι 2 οι Φυλακτού και Ποτέ πέρασαν σαν αλλαγή. Πιο κάτω, πώς είδαμε εμείς το ντεμπούτο τους. Θα χρειαστούν βέβαια περισσότερα και πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια για να κριθούν με ασφάλεια.

Ακουισταπάτσε: Δεν πιέστηκε πολύ η άμυνα μας, η αλήθεια να λέγεται. Στις φάσεις που χρειάστηκε ο Γιόνας επενέβη σωστά και καθάρισε τις φάσεις, ενώ δοκίμασε να φτιάξει και παιχνίδι κυρίως με μακρινές διαγώνιες μπαλιές.

Λομπιανίτζε: Έπεισε από το πρώτο δευτερόλεπτο ο Ούτσα και ήταν μαζί με το Γκαρσία οι κορυφαίοι. Δυνατός και αποφασιστικός στις μονομαχίες, γρήγορος στις επεμβάσεις του και με φοβερές εκτελέσεις πλάγιου άουτ.

Ρόντρι: Στο πρώτο ημίχρονο πέρασε μάλλον απαρατήρητος, στο δεύτερο φάνηκε περισσότερο. Βοήθησε κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας και με τις τοποθετήσεις του, παρά με βρώμικη δουλειά.

Ράμος: Με εκλάμψεις στο παιχνίδι του. Δημιούργησε κινδύνους, είχε όμως και νεκρά διαστήματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα θα βοηθήσει, σίγουρα μπορεί να δώσει περισσότερα.

Γκρικαλασβίλι: Στο πρώτο 20λεπτο δεν είχε μπει στο παιχνίδι και το επισημάναμε. Όταν όμως ανέβηκε, απέδειξε γιατί αποτελεί βαρόμετρο. Πολύ γρήγορος με τη μπάλα στα πόδια, μαχητικός και διεισδυτικός έφτιαξε φάσεις, πάτησε περιοχή, απείλησε.

Γκαρσία: Πιθανότατα ο κορυφαίος του παιχνιδιού. Άνοιξε το σκορ, έφτιαξε δυο μεγάλες φάσεις για τον Λομπιανίτζε, κέρδισε αρκετές πρώτες κεφαλιές, έσπασε μπάλα. Αν συνεχίσει στο ίδιο τέμπο θα δικαιώσει τον Καϊάφα για την επιλογή του.

Φυλακτού-Ποτέ: Έπαιξαν πολύ λίγο για να κριθούν.