Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πήρε το «διπλό» και στην κερκίδα (Video)

Πήρε το «διπλό» και στην κερκίδα (Video)


Πράσινη επικράτηση στον αγωνιστικό χώρο, πράσινη επικράτηση κατά κράτος και στην κερκίδα. Μπορεί να μην βρέθηκαν πολλοί οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χθες στο Μαυροβούνιο, γύρω στα 100 άτομα, αλλά κατέθεσαν τη φωνή τους στην κερκίδα. Η ΘΥΡΑ 9 μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα για να είναι κοντά στην αγαπούλα και να τη στηρίξουν έτσι ώστε να πάρει αυτό που ζητούσε, κάτι που τελικά κατάφερε.

Ρεσιτάλ έδωσαν πραγματικά όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο “Γκράτσκι”, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Σε όλους αξίζουν συγχαρητήρια, όσο για τη φοβερή στήριξη τους, τόσο και για την άψογη συμπεριφορά τους. Ο κόσμος του τριφυλλιού παρέδωσε μαθήματα κερκίδας στους αντίπαλους οργανωμένους οπαδούς, που ήταν τριπλάσιοι σε αριθμό.

Χιλιάδες έμειναν πίσω στην Κύπρο και παρακολούθησαν τον αγώνα από την τηλεόραση, αλλά με τη ψυχή τους βρέθηκαν όλοι χθες στο γήπεδο. Πλέον όλοι οι δρόμοι οδηγούν το ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη για να κλειδώσει η ομάδα μαζί με την κόσμο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δείτε μέσα από την κάμερα της ιστοσελίδας μας τη δυναμική παρουσία του κόσμου μας στο Μαυροβούνιο (για καλύτερη θέαση, επιλέξτε 720p):