Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στάροβλαχ: “Έχει νεαρούς με ταλέντο η Ζελέζνιτσαρ”

Στάροβλαχ: “Έχει νεαρούς με ταλέντο η Ζελέζνιτσαρ”

a50


Αν είναι ένα άτομο που μπορεί να μιλήσει με αυτοπεποίθηση για τη Ζελέζνιτσαρ, αυτός είναι ο Νέναντ Στάροβλαχ. Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών μας, έχει διετελέσει ποδοσφαιριστής της ομάδας για 10 χρόνια, δούλεψε στις ακαδημίες της, ενώ διετέλεσε και προπονητής της! Για 8 χρόνια μάλιστα ήταν προπονητής του τωρινού προπονητή της Ζελέζνιτσαρ Ατμίρ Ατζέμ!

Κόουτς, καταρχάς ποιος πιστεύεις ότι θα περάσει μεταξύ Μέταλουργκ και Ζελέζνιτσαρ;

Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού δείχνει πως όλα είναι ανοικτά. Έχει προβάδισμα η Ζελέζνιτσαρ λόγω της εκτός έδρας ισοπαλίας.

Τι γνωρίζεις για τη Μέταλουργκ;

Για τη Μέταλουργκ συγκεκριμένα δεν ξέρω όσα για τη Ζελέζνιτσαρ. Εκείνο που ξέρω με βεβαιότητα είναι πως το επίπεδο του πρωταθλήματος δεν απέχει και πολύ από αυτό του Μαυροβουνίου από το οποίο προέρχεται η χθεσινή μας αντίπαλος Μπουντούτσνοστ.

Στη Ζελέζνιτσαρ από την άλλη, πέρασες τη μισή σου ζωή..

Ναι υπήρξα ποδοσφαιριστής της, αρχηγός της, προπονητής στις ακαδημίες και προπονητής της πρώτης ομάδας πριν έρθω στη Κύπρο. Πέρασα πολλές καλές στιγμές εκεί.

Σε ποια κατάσταση είναι τώρα η Ζελέζνιτσαρ;

Είναι σε περίοδο κτισίματος. Έχουν βάλει ένα προπονητή που του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς και αυτό κάνει. Έχουν ταλαντούχους νεαρούς.

Θεωρείς πως αν περάσει εκείνη, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι φαβορί;

Καταρχάς πρέπει να περιμένουμε να περάσει. Νομίζω πως ναι, όμως και η Ζελέζνιτσαρ έχει νεαρούς με ταλέντο, έχει και μεγάλη ιστορία και σαν σύλλογος εμπειρία στην Ευρώπη. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Είναι υπέρ μας ότι οι αναμετρήσεις είναι διπλές, τα παιχνίδια όμως θέλουν προσοχή.