Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Βιάστηκαν να τον καταδικάσουν

Βιάστηκαν να τον καταδικάσουν

kos_1041


Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το θέμα με το Μίκαελ Ποτέ και τη χρήση απαγορευμένης ουσίας, είχαμε γράψει πως οι Γερμανοί αναγνωρίζουν πως ο Ποτέ χρησιμοποίησε φάρμακο λόγω ασθένειας και βάση συνταγής γιατρού. Γράψαμε επίσης πως μάλλον θα πέσει στα μαλακά, όπως είχε γίνει και σε προηγούμενες περιπτώσεις.

Οι πληροφορίες από τη Γερμανία ήταν ξεκάθαρες, όμως στην Κύπρο κάποιοι επέλεξαν να το ανάξουν σε μέγα θέμα και να βάλουν αχρείαστη πίεση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ξέρουμε, πουλάει περισσότερο το “θα τιμωρηθεί ο Ποτέ” και το “έκαναν λάθος στην ΟΜΟΝΟΙΑ”, από το “μάλλον θα πέσει στα μαλακά”, αλλά καλό είναι να σκεφτόμαστε και τις συνέπειες. Σήμερα μάλιστα έχει περάσει στα ψιλά το γεγονός πως ο παίκτης δέχθηκε ποινή…γραπτής επίπληξης! Τυπικότητες με άλλα λόγια…

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Ποτέ αγωνίστηκε στο προχθεσινό παιχνίδι, αφού στην ΟΜΟΝΟΙΑ είχαν πάρει διαβεβαιώσεις για τις εξελίξεις από τη Bundesliga. Αν δεν ξεκαθάριζε το θέμα άλλωστε οι Γερμανοί δεν θα έστελναν την κάρτα του παίκτη, αφού είναι γνωστοί για την τυπικότητα τους.