Home SPORTS NEWS Έδειξε καλά στοιχεία, χρειάζεται δουλειά ο ΠΑΟ

Έδειξε καλά στοιχεία, χρειάζεται δουλειά ο ΠΑΟ


Ο Παναθηναϊκός έδειξε δυνατότητες στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο, αλλά και αδυναμίες που καλείται να διορθώσει ενόψει Σταντάρ Λιέγης.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του που βρέθηκε στο Αίγιο για να δει τη νέα ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και για αρκετή ώρα έδειξε καλά στοιχεία ενόψει της σεζόν που αρχίζει σε λίγες ημέρες.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι μετά από όμορφο συνδυασμό των Πέτριτς και Μπεργκ, οι οποίοι έπαιξαν δίδυμο στην επίθεση του τριφυλλιού. Ο Πέτριτς έκανε τη σέντρα στο 9ο λεπτό και ο Μπεργκ με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι πράσινοι διατήρησαν την πρωτοβουλία και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Αναστασίου έκανε πολλές αλλαγές και η ομάδα του έκανε αρκετή ώρα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα να μείνει για αρκετή ώρα χωρίς φάση στο ματς.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, κερδίζοντας το χειροκρότημα από το κοινό τους.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 6.500 οπαδοί.

* Ο Λουκ Στιλ αντικατέστησε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου τον Στέφανο Κοτσόλη, ωστόσο στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός δεν δέχτηκε πίεση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιγιάλειος (Μαρούτ Σεροπιάν): Σταυριανός (46’ Μπαλτιμάς), Σπίνουλας, Γκότσουλιας (68’ Σκανδραβέλης), Λιας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Νάστος, Μωυσιάδης (57’ Παπαδόπουλος), Μπούνας (58’ Μπουρλάκης), Ατματζίδης, Κοιλιάρας Δ. (84’ Στίκας), Κατσικοκέρης.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης (63’ Στιλ), Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο (46’ Λαγός), Κουτρουμπής (46’ Σπυρόπουλος), Ζέκα (63’ Κλωναρίδης), Μπεργκ (46’ Καρέλης), Μέντες (63’ Ρισβάνης), Ατζαγκούν,Χουχούμης (63’ , Σίλντενφελντ (46’ Ντίνας), Πέτριτς (63’ Δώνης).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr