Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να επανέλθει η αυτοπεποίθηση

Να επανέλθει η αυτοπεποίθηση

kos_0637


Το πρώτο βήμα έγινε στο Μαυροβούνιο και ήταν αποφασιστικό. Την επομένη η κληρωτίδα μας χαμογέλασε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και έβγαλε ομάδες στον τρίτο γύρο που είναι τουλάχιστον στα μέτρα μας. Η τελευταία εβδομάδα ήταν καλή για την  ΟΜΟΝΟΙΑ και σιγά σιγά η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση πρέπει να επανέλθουν.

Η επιφυλακτικότητα και ο σκεπτικισμός, ήταν φυσιολογικά απότοκα των τελευταίων 2 καταστροφικών χρονιών. Με εξαίρεση ένα 4μηνο με το Σαβέφσκι και το δίμηνο κλείσιμο του πρωταθλήματος με το Καϊάφα, ήταν ελάχιστες οι χρονικές στιγμές που προσεγγίσαμε καταστάσεις με θετικό τρόπο. Και αυτό φαινόταν σε κάθε μας κίνηση, βλέπαμε τα πάντα επιφυλακτικά. Φέτος μπορούμε να αλλάξουμε τη κατάσταση.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς, ούτε η ομάδα μπορεί να κριθεί, ούτε οι νέοι παίκτες. Μπήκαμε όμως με το δεξί και είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Να κτίσουμε δυναμική, να τονωθούμε οικονομικά μέσω Ευρώπης και να φροντίσουμε πως “όλα θα πάνε καλά”, με πρωτεργάτη την ίδια την ομάδα που δημιουργούν ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του.