Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μετράνε αντίστροφα για τον αγώνα

Μετράνε αντίστροφα για τον αγώνα


Ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους Μέταλουργκ Σκοπίων και Ζελέζνιτσαρ, για τον αυριανό επαναληπτικό στο Σαράγεβο. Το 0-0 του πρώτου αγώνα δεν δίνει προβάδισμα σε κάποια ομάδα και επόμενος αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα βγει από την αυριανή αναμέτρηση (22:00 – Asim Ferhatović Hase Stadion). Τον αγώνα θα παρακολουθήσει ο σκάουτερ της ομάδας μας, Μιχάλης Σεργίου.

“Μας δίνεται η ευκαιρία για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο και να προκριθούμε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό που θέλουμε, είναι μόνο νίκη αύριο. Δεν θα είναι εύκολο γιατί ο αντίπαλος μας είναι δυνατός. Πιστεύω στα παιδιά πως θα τα καταφέρουν”, δήλωσε ο προπονητής της Ζελέζνιτσαρ, Almir Memić.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Μέταλουργκ, Srgjan Zaharievski, είπε: “Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Έχουμε μία νέα ομάδα όμως και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Για τρία συνεχόμενα παιχνίδια δεν δεχτήκαμε γκολ, αυτό είναι θετικό. Πλέον γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Πιστεύω έχουμε τις δικές μας πιθανότητες”.