
Η ομάδα άρεσε και κέρδισε στο Μαυροβούνιο. Ο Κώστας Καϊάφας μετά από μελέτη του αντιπάλου, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ακολουθήσουν συγκεκριμένη τακτική και το αποτέλεσμα ήταν η απόλυτη επιβολή της ομάδας μας. Ανάλογα με τη τακτική του κόουτς αυτή τη βδομάδα, ίσως έχουμε αλλαγές στην εντεκάδα.
Μια αλλαγή βέβαια είναι βέβαιη, αφού ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από τον αγώνα, αφού είναι ιατρικά αδύνατο να υποχωρήσει ο τραυματισμός του ως την Πέμπτη και τη θέση του θα πάρει ο Λεβάν Κακουμπάβα. Κατά τα άλλα, αν ο κόουτς αποφασίσει πως θέλει πιο επιθετικά άκρα, ίσως βρεθεί ο Ρούμπιο σε κάποιο από τα φτερά, ενώ θέση στον άξονα διεκδικούν Φυλακτού και Αλίπιο. Τέλος ο Ποτέ έχει μια εβδομάδα έξτρα προπονήσεων στα πόδια του και σίγουρα μπορεί να δώσει περισσότερα λεπτά.


![Cyprus League by Stoiximan: Αυλαία με τρία ματς [Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής και Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)








![Cyprus League by Stoiximan: Αυλαία με τρία ματς [Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής και Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
