Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η Ευρώπη δίνει ρευστότητα

Η Ευρώπη δίνει ρευστότητα


Η πρώτη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ δίνει το προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για πρόκριση στον επόμενο γύρο, ενώ η κλήρωση με το νικητή του παιχνιδιού Μέταλουργκ-Ζελέζνιτσαρ, ανοίγει την όρεξη για το κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει χώρος για έπαρση και υποτίμηση, από την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως εξαρτάται αν θα βρεθεί στα πλέι οφ του Europa League.

Τα οφέλη σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα έχουν αντίκτυπο μόνο στη δυναμική της ομάδας, αλλά και στη…τσέπη της! Αν καταφέρει να πάει στα πλέι οφ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Διόλου ευκαταφρόνητο, ειδικά από τη στιγμή που το μπάτζετ έχει πέσει αισθητά και μπορεί να αποτελέσει κοντά στο μισό μισθολόγιο της χρονιάς!

Τις συνέπειες ενός πρόωρου αποκλεισμού, τις ζήσαμε πέρσι από πρώτο χέρι. Αγωνιστικά οι παίκτες μας ήταν ράκος ενώ έπρεπε να αποτελέσουν περιοδεύοντα θίασο και να παίζουν στα χωριά, ενώ οικονομικά τα προβλήματα άρχισαν από τον Σεπτέμβριο. Φέτος έχουμε την ευκαιρία να δούμε από άλλη οπτική γωνία τη κατάσταση και πρέπει να την αρπάξουμε.