Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έφτασε η μέρα!

Έφτασε η μέρα!

kos_0637


Έφτασε η μέρα! Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει απόψε στις 19:00 το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα της κόντρα στη Μπουντούτσνοστ Μαυροβουνίου (live omonoianews.com). Η μέρα που χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ περίμεναν πως και πως είναι εδώ και ελπίζουμε πως θα κυλήσει ευνοϊκά για μας, θα εξελιχθεί σε γιορτή.

Το 0-2 του πρώτου αγώνα δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα μας για τη πρόκριση. Ας μην κοροϊδευόμαστε, πρέπει να παρουσιαστεί αγνώριστη η ΟΜΟΝΟΙΑ για να αποκλειστεί. Δεν χρειάζεται όμως να μπει σε περιπέτειες, ούτε να χαλάσει την πολύ καλή εικόνα που άφησε στο πρώτο παιχνίδι. Να μπει σοβαρή, πειθαρχημένη, αποφασισμένη, να τελειώνει όσο πιο γρήγορα μπορεί και να ευχαριστήσει τον κόσμο της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να ολοκληρώσει θετικά τις πρώτες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της σε αντίθεση με τις τελευταίες 2 χρονιές. Έχει υποχρέωση να το πράξει, φέτος περισσότερο από ποτέ, αφού κάθε νίκη είναι σημαντική και για τη τσέπη της και για τη ψυχολογία της. Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ, χρωστάς στην ιστορία σου να πας όσο πιο μακριά γίνεται.