Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Είμαστε ευχαριστημένοι. Υπομονή” (video)

Καϊάφας: “Είμαστε ευχαριστημένοι. Υπομονή” (video)


Με τη βοήθεια του Κώστα Καϊάφα μίλησε στη διάσκεψη τύπου ο Γκόραν Πέρισιτς που έδωσε τα συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Υπομονή ζήτησε από τον κόσμο ο προπονητής της ομάδας μας.

Καϊάφας: Καλησπέρα. Να συγχαρώ την ομάδα μου για τη δίκαιη πρόκριση. Δεν θα πω πολλά για το ματς, θέλαμε να παίξουμε όπως παίξαμε και το δουλέψαμε. εν θέλαμε να ρισκάρουμε, την πρόκριση θέλαμε και την πείραμε. Αυτό που μας στεναχωρεί πάρα πολύ είναι πως παρότι όλοι ξέρουν τη προσπάθεια και πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα, πόσο χρόνο είχαμε μπροστά μας, δεν έκανε υπομονή ο κόσμος. Δεν το λέω για να καλυφτώ, οι παίκτες μου είναι στην 7η ομάδα δεν μπορούμε να παίξουμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Θέλαμε να πιάσουμε το στόχο και το καταφέραμε. Είμαστε ευχαριστημένοι, χαρήκαμε που ήρθε ο κόσμος και πρέπει να έχουμε υπομονή. Θέλουμε κοντά μας το κόσμο ειδικά την επόμενη εβδομάδα που θα είναι πιο δύσκολα. Πρέπει να βγει από τη νοοτροπία μας το 3-0 4-0 κάθε εβδομάδα. Είναι οι στόχοι που βάζουμε σαν ομάδα οι σημαντικοί όχι τα πολλά γκολ.

Κώστα το ένα είναι πως θέλατε να παίξατε με ένα τρόπο. Αυτό που έφερε αντίδραση ήταν ότι η ομάδα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω και δεν το έκανε.
Θα διαφωνήσω. Είχαμε ένα αντίπαλο που έπαιζε κάτω από τη μέση. Γιατί να του δώσω τη μπάλα, προτιμώ να την κρατάω να ελέγξω το παιχνίδι. Και το καταφέραμε.

Μπροστά μας τώρα η Μέταλουργκ..
Είναι γρήγορα να σχολιάσω. Έχουμε μελετήσει και τις δυο ομάδες ξέρουμε τη Μέταλουργκ και θα είμαστε έτοιμοι.,

Πέρισιτς: Σήμερα η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες, έμπειρους. Εμείς έχουμε μικρούς παίκτες 21-22 χρονών. (με βοήθεια Καϊάφα) Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πιο έμπειρη, εμείς προσπαθήσαμε. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ .