Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Αυτός ο κόσμος ξεχωρίσει και το δείχνει με πράξεις” (audio)

“Αυτός ο κόσμος ξεχωρίσει και το δείχνει με πράξεις” (audio)


Ευχαριστίες του σωματείου δια του εκπροσώπου τύπου προς τον κόσμο για την χθεσινή του παρουσία στο ΓΣΠ. Ο  Ανδρέα Δημητρίου μίλησε το μεσημέρι στο ΣΠΟΡ FM:

Για τον αγώνα ψες:

Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι πήραμε την πρόκριση. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στα παιχνίδια του γ΄προκριματικού. Νιώθουμε ότι η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη σε μία βδομάδα, είναι σημαντικό να καταφέρουμε να είμαστε στα πλέι οφ. Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να περίμενε περισσότερα. Διαχειριστήκαμε όμως το σκορ του πρώτου αγώνα με τον τρόπο που θεώρησε η τεχνική ηγεσία πως είναι σωστός. Ήρθε το ζητούμενο, ο Κώστας Καϊάφας ζήτησε χρόνο, το τεχνικό τιμ πιστεύει στη δουλειά που γίνεται και ξέρει πως η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο.

Για τον κόσμο:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα είναι λίγο στον κόσμο που ήταν χθες εκεί, με μία μεγαλοπρεπέστατη παρουσία. Αυτός ο κόσμος ξεχωρίσει και το δείχνει με πράξεις. Η πλειονότητα του κόσμο ένιωσε και κατάλαβε τι έβλεπε στο γήπεδο, δεν αδικούμε ότι κάποιοι περίμεναν περισσότερα, τους ευχαριστούμε όλους που ήρθαν στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε όμως ρεαλιστές, είναι μια εντελώς νέα ομάδα και χρειάζεται το χρόνο της. Ευελπιστούμε πως μέσα από την πορεία του χρόνου ο κόσμος θα ανταμειφθεί.

Ακούστε όλες τις δηλώσεις: