Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εμπειρία και ποιότητα

Εμπειρία και ποιότητα

kaz00126


Στη Μέταλουργκ επικρατεί αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, μετά την επική πρόκριση τους επί της Ζελέσνιτσαρ. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε χαρούμενοι που έσπασε η ευρωπαϊκή γκίνια και αναμένουμε καλύτερο ποδόσφαιρο τη Πέμπτη. Όποια κι αν είναι η ψυχολογική διάθεση των δυο ομάδων πάντως, δεν αλλάζουν κάποια δεδομένα.

Δεδομένο πρώτο: διαθέτουμε μεγαλύτερη εμπειρία από τον αντίπαλο. Ειδικά τώρα που στην ομάδα μπήκαν Ασσίς και Στεπάνοφ, έχουμε παίκτες (είναι βέβαια και ο Μορέιρα) που έπαιξαν σε επίπεδο το οποίο οι αντίπαλοι ονειρεύονται αλλά δύσκολα θα ζήσουν. Εμείς θα ελέγξουμε λοιπόν την εικόνα του παιχνιδιού, μέσω ακριβώς της εμπειρίας διαχείρισης καταστάσεων από τους παίκτες μας. Εμείς θα φροντίσουμε να ανέβει η πίεση όταν πρέπει, εμείς θα φροντίσουμε να παγώσει το ματς όταν χρειάζεται.

Δεδομένο δεύτερο: διαθέτουμε μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ. Ο προϋπολογισμός έχει πέσει, υπάρχει όμως μπόλικη ποιότητα στην ομάδα μας. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν με μια ενέργεια να αλλάξουν το ματς. Περιμένουμε παιχνίδι με παιχνίδι να τους βλέπουμε καλύτερους, με μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση. Αντίθετα η Μέταλουργκ έχει στο ρόστερ μόνο γηγενείς παίκτες που με εξαίρεση τον Κρίστεφ, δεν έχουν κάνει και πολλά πολλά. Ας φροντίσουμε να μην κάνουν ούτε τώρα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα από τις δύο, αυτό είναι το συμπέρασμα. Οπωσδήποτε πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα και κάθε αντίπαλο με σεβασμό. Όχι όμως υπερβολικό σεβασμό, ειδικά σε παιχνίδια που έχουμε το πάνω χέρι όσον αφορά τα μεγέθη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί και θα κάνει τη Πέμπτη το πρώτο βήμα και θα είναι αποφασιστικό.