Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μου” (video)

“Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μου” (video)


Ικανοποίηση ασφαλώς για τον Κώστα Καϊάφα που γνώρισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα θα παρουσιαζόταν όπως αυτός ήθελε.

Καϊάφας:

-Καλησπέρα. Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μου. ΄Ήταν σοβαροί σε όλο το ματς, καταφέραμε να πετύχουμε 2 γολ νωρίς, ένα το δεύτερο και μετά διαχειριστήκαμε καλά το ματς. Ξανά μπράβο και ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στο κόσμο μας που είναι φαινόμενο. Τέτοιο καιρό με αντίπαλο όχι εμπορικό, να γεμίζει το γήπεδο. Άσχετα με το γρήγορο μας γκολ, ο κόσμος έδειξε υπομονή και ήταν ο 12ος.

Τι σου άρεσε από την ΟΜΟΝΟΙΑ;

-Η ομάδικότητα και το συνεχές τρέξιμο

Έχοντας υπόψη το σημερινό παιχνίδι, το ποιόν σου, ήμουν σίγουρος πως αυτή η ομάδα δεν ήταν εκείνη που ήθελες.

-Θα διαφωνήσω ξανά μαζί σου. Το προηγούμενο παιχνίδι ήθελα να διαχειριστώ το 2-0. Είναι πολύ γρήγορα, δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Είναι πολύ σημαντική για μας η τακτική, πως θα παίξει η κάθε ομάδα και δουλεύουμε αθόρυβα.

Κώστα σπανίως μιλούν οι προπονητές για παίκτες, αλλά ίσως θέλεις να πει κάτι για το Φοφανά;

Γιατί συγκεκριμένα ο Φοφανά; Με το Γκαουσού συζητήσαμε πολύ, η θρησκεία τους είναι πολύ διαφορετική, πιστεύει πως το παιδί του τον βλέπει. Σίγουρα επηρεάζεσαι, όμως το γήπεδο σε βοηθά να ξεχνάς και μπράβο στο Γκαουσού.

Να περιμένουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα διαχειριστεί το 3-0 ή κάτι παρόμοιο με σήμερα;

Να περιμένετε να δούμε. Είμαι ευχαριστημένος από όλους του παίκτες βασικούς και αλλαγές. Υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια

Περίμενες τόσο αδύνατη την αντίπαλο;

Είναι θέμα πως προσεγγίζεις το παιχνίδι. Δεν είναι αδύνατος ο αντίπαλος, εμείς τον εκθέσαμε με το παιχνίδι μας. Είμασταν προετοιμασμένοι και είδαμε αυτό που είδαμε.


Ζαχαριέφσκι:

-Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νίκη. Συγχαρητήρια και στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δεν σταμάτησε για 90 λεπτά.

-Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που μπήκαμε στο ματς, οι παίκτες ήταν επηρεασμένοι από το κόσμο και τη σημαντικότητα του ματς. Ξέρετε ότι έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, έτσι είναι φυσιολογικός ο φόβος. Δεν είναι βέβαια δικαιολογία, ο φόβος και θέλω να πω πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματικά άξιζε τη νίκη, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων. Αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι εμπειρίες για μας και θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε. Φυσικά υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι, όμως ξέρουμε ποιος θα περάσει. Ευχαριστώ.
-Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη, δεν μας άφησε να παίξουμε όπως θέλουμε. Είναι άλλο επίπεδο από εμάς. Όταν είσαι πιο αδύνατος από τον άλλο, δίνεις το χέρι, συγχαρητήρια και προσπαθείς να μάθεις από το την άλλη ομάδα. Πώς να παίζουμε πιο γρήγορα, γιατί οι περισσότεροι παίκτες είναι από την ακαδημία, εσείς έχετε ξένους και μπάτζετ. Μας έφυγαν 8 παίκτες, ήρθαν παιδιά από την ακαδημία. Είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο, τα δώσαμε όλα αλλά υπάρχει διαφορά.