Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άγης: “Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο”

Άγης: “Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο”


Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, κος Άγης Ιακωβίδης, μίλησε το πρωί στο ΣΠΟΡ FM για την ψεσινή νίκη των πράσινων και κάλεσε τον κόσμο να κάνει ακόμα λίγη υπομονή, για να δει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας που χτίζεται.

“Να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία καθώς και τον κόσμο. Είμαστε ευχαριστημένοι. Σε τέτοια περίοδο γνωρίζουμε πως υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Χρειαζόμαστε ακόμα λίγο χρόνο, η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να διαχειριστούμε το σκορ και να πάρουμε την πρόκριση”, σχολίασε για τον αγώνα και την εμφάνιση.

“Υπήρχε μία περίοδος αμφισβήτησης και απογοήτευσης. Εμείς για τον κόσμο δουλεύουμε και θέλει λίγη υπομονή. Χθες ο κόσμος χάρηκε την ομάδα. Στόχος μας είναι η σωτηρία της ομάδας, να μην ξεχνιόμαστε και να αφήνουμε πίσω τον αρχικό μας στόχο. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε πίσω στον κόσμο την υπερηφάνεια του”, ήταν το σχόλιο του για τον κόσμο μας.

“Είναι μία οικονομική ένεση σίγουρα για την ομάδα μας η Ευρώπη. Όσο μακριά πάμε, τόσο το καλύτερο”, σχολίασε για την Ευρωπαϊκή διάκριση.