Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όταν γίνει η δουλειά στα Σκόπια…

Όταν γίνει η δουλειά στα Σκόπια…


Με μία διαφορετική φιλοσοφία βλέπουμε από την αρχή φέτος την Ευρώπη και έτσι θα συνεχίσουμε ακόμα και μετά το 3-0. Οι πράσινοι καλούνται στα Σκόπια να διαχειριστούν σωστά το σκορ πρόκρισης και όταν ολοκληρώσουν, θα δουν τι “παίζει” στα πλέι οφ.

Απλά επειδή ρωτάει ο κόσμος, να ενημερώσουμε πως δύσκολα οι πράσινοι θα βρίσκονται στους ισχυρούς στο 4ο προκριματικό γύρο. Η κλήρωση για την επόμενη φάση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 08 Αυγούστου. Μία μέρα δηλαδή μετά τον επαναληπτικό στα Σκόπια.

Από τον 4ο προκριματικό γύρο (πλέι οφ) ξεκινάνε 18 ομάδες, 15 θα ΄ρθουν από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και 29 από το προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα. Όταν ολοκληρωθούν οι αγώνες του 3ου προκριματικού σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ θα έχουμε τη λίστα συμπληρωμένη.

Οι ομάδες που ξεκινάνε από αυτό το σημείο (χωρίς να είναι χωρισμένες σε ισχυρούς/ανίσχυρους) είναι: Απόλλωνας (δεν μπορεί να κληρωθεί με την ομάδα μας), Ντινάμο Μόσχας, Ίντερ, Λόκερεν, Λοκομοτίβ Μόσχας, Μέταλιστ, Μίντιλαντ, Γκλάντμπαχ, Νασιονάλ, ΠΑΟΚ, Ραπίντ Βιένης, Σεντ Ετιέν, Τότεναμ, Τραμπζονσπόρ, Τβέντε, Βιγιαρεάλ, Ζυρίχη και Ζβόλε.

Ημερομηνίες:

07 Αυγούστου Δεύτερος αγώνας 3ου προκριματικού
08 Αυγούστου Κλήρωση 4ου προκριματικού
21 Αυγούστου Πρώτος αγώνας 4ου προκριματικού
28 Αυγούστου Δεύτερος αγώνας 4ου προκριματικού
29 Αυγούστου Κλήρωση Ομίλων