Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αρχίζει η σκληρή δουλεία

Αρχίζει η σκληρή δουλεία

a112


Διακοπές τέλος για παίκτες και προπονητικό τιμ της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που ξεκίνησαν επίσημα προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το ρόστερ της ομάδας μας είναι εντελώς αλλαγμένο με αυτό της χρονιάς που πέρασε με αρκετές προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις.

Ο Κούλλης Μαυρουδής είχε την ευκαιρία μέχρι τώρα να δει σε τρία χαλαρά φιλικά και κάποιες προπονήσεις που προηγήθηκαν τις περασμένες δύο εβδομάδες τους Κύπριους παίκτες της ομάδας. Πλέον έχουν ενσωματωθεί και οι ξένοι παίκτες του τριφυλλιού και ο Κύπριος τεχνικός θα μπορεί να τους έχει όλους στη διάθεση του στα επόμενο φιλικά που θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας.

Οι προπονήσεις αναμένονται σκληρές, έτσι ώστε οι παίκτες να βρουν τα πατήματα τους, ενώ κάποια από τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί είναι με δυνατές ομάδες που κατεβαίνουν  με απαιτήσεις στο νέο πρωτάθλημα. Ο μεγάλος στόχος του τμήματος είναι να επανέλθει η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάλι στην κορυφή και για να συμβεί αυτό πρέπει να γίνει σοβαρή δουλεία με πειθαρχεία και συγκέντρωση από την αρχή της προετοιμασίας.