Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαν να ήταν χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Σαν να ήταν χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Ο πρωταγωνιστής του αγώνα με τη Μέταλουργκ Σκοπίων, ήταν ολόκληρο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τεχνικό τημ διαβασμένο, παίκτες παθιασμένοι, κόσμος ανεπανάληπτος! Επιλέξαμε όμως να αφιερώσουμε το σημερινό μας γραφικό σε δυο καινούριους. Τον Κριστοβάο Ράμος και το Μίκαελ Ποτέ. Που μπήκαν στο γήπεδο σαν να ήταν έτοιμοι από καιρό.

Για το Ράμος ήταν το τρίτο επίσημο παιχνίδι και φρόντισε να είναι το φαρμακερό. Τα έκανε πραγματικά όλα ο Πορτογάλος σκοράροντας 2 γκολ και δημιουργώντας το τρίτο. Αυτά ξέραμε πως μπορεί να τα κάνει, εκείνο που μας εντυπωσίασε περισσότερο, ήταν η συνέπεια του στη τακτική του Κώστα Καϊάφα. Ο Ράμος αμυνόταν υποδειγματικά και μπορεί να φάνηκε ατομικά, αλλά το έκανε βοηθώντας το σύνολο.

Όσον αφορά τον Ποτέ, σκόραρε στο ντεμπούτο του και αυτό τα λέει όλα. Σε μια ομάδα που πέρσι είχε προφανές πρόβλημα επιθετικής δυστοκίας, είναι ότι καλύτερο ο παίκτης που έρχεται για να το λύσει, να σκοράρει 14 λεπτά μετά την πρώτη του παρουσία σε 11άδα. Ο Ποτέ δεν είναι ακόμα έτοιμος 100%, αλλά δουλεύει για να το πετύχει. Έτρεξε αρκετά, πρόσθεσε μπόλικη δύναμη στο κουτί, βοήθησε και στη κυκλοφορία της μπάλας. Νιώθει άνετα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι πράγμα που φαίνεται. Ελπίζουμε να συνεχίσει να ματώνει τα δίκτυα.