Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όταν αποκτήσει ο κόσμος δυναμική

Όταν αποκτήσει ο κόσμος δυναμική

kazb00084


Η εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στη Μέταλουργκ, έφερε χαμόγελα. Ο κόσμος σήκωσε το κεφάλι και άρχισε να πιστεύει ξανά. Με φάρο την ελπίδα και μόνο (γιατί τα τελευταία χρόνια δεν του επέτρεπαν να αισιοδοξεί) έκοψε 15050 εισιτήρια. Μπορείτε να αντιληφθείτε τι έχει να γίνει αν αποκτήσει δυναμική; Δεν θα μας χωράνε οι τόποι!

8300 διαρκείας, 9,5 εκατομμύρια έσοδα. Όχι δεν μιλάμε για κάποια μεγάλη ελληνική ομάδα. Μιλάμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ των πρώτων χρόνων της έλευσης του Μιλτιάδη Νεοφύτου. Ναι 9,5 εκατομμύρια έσοδα (και κάποιοι κατάφεραν να είμαστε τόσα μύρια κάτω, αλλά είναι άλλη συζήτηση) επειδή ο κόσμος πίστεψε! Φέτος δεν θα γίνουν μεταγραφές για να πιστέψει, όμως μπορεί να το κάνει μέσω της δουλειάς και της αφοσίωσης. Δύσκολα θα φτάσουμε τα 9,5 εκατομμύρια, όμως ακόμα και 500 χιλιάδες πάνω από το αρχικά υπολογισμένο να πάμε, είναι μεγάλη ανάσα για την ομάδα.

Η αγάπη του κόσμου τον κράτησε κοντά στην ομάδα και κράτησε την ΟΜΟΝΟΙΑ ανοικτή. Πλέον η δουλειά της ίδιας της ομάδας, καλείται να τον γιγαντώσει. Το πρώτο βήμα για να γίνει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ βασίλισσα, αν είναι αδύνατο φέτος σε 2-3 χρόνια, είναι να πείσει τον τεράστιο κόσμο της πως μπορεί!