Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ράμος: “Στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι”

Ράμος: “Στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι”


Συνέντευξη στην “record” παραχώρησε ο Κριστοβάο Ράμος. Μια μέρα μετά την αποθέωση του από τους συμπατριώτες του, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τη Μέταλουργκ τόνισε πως “απλά βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της”.

Διαβάστε ακόμα: Αποθέωση για Ράμος στην Πορτογαλία!

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τη Μέταλουργκ

Οπωσδήποτε με χαροποιεί που σκόραρα δυο φορές. Τέτοιες εμφανίσεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν αυτοπεποίθηση. Επίσης, βοηθώ με αυτό το τρόπο την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της. Οι πιθανότητες μας πλέον να προκριθούμε στα πλέι οφ είναι αρκετές.

Για τους στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στις μεγάλες ομάδες σαν την ΟΜΟΝΟΙΑ οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι. Πρώτα είναι το πρωτάθλημα, πρέπεινα προσπαθήσεις να κερδίσεις το κύπελλο και να φτάσεις όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη

Για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα μα

Ήθελα να επιστρέψω στη Κύπρο. Μετά την Τουρκία είπα στον ατζέντη μου να μου βρει μια ομάδα εδώ λόγω της προηγούμενης μου παρουσίας στο νησί και ήξερα κάποιους παίκτες. Τα πράγματα δεν είναι πια όπως πριν στο οικονομικό κομμάτι, αλλά το πρωτάθλημα παραμένει πολύ δυνατό. Δε θα επιστρέψω σύντομα στην Πορτογαλία. Νωρίτερα στην καριέρα μου δεν πήρα αυτό που άξιζα και ήθελα να είχα παίξει περισσότερο. Εδώ είμαι χαρούμενος.

Τέλος ο μεσοεπιθετικός μας μίλησε και για τις άσχημες εμπειρίες σε Βουλγαρία και τη Τουρκία

Με τη Λέφσκι χάσαμε το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική και το κύπελλο στα πέναλτι. Στην Τουρκία τίποτα δεν πήγε καλά. Αρχικά δε μου είχαν δώσει σπίτι, στη συνέχεια δεν δεν με πλήρωναν. Όταν αποφάσισα να φύγω, μου πήραν το αυτοκίνητο. Ήταν εφιαλτική εμπειρία.