Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πήγε να μας τα χαλάσει ξανά ο Λιθουανός

Πήγε να μας τα χαλάσει ξανά ο Λιθουανός

mar00017


Πέρασε μάλλον απαρατήρητος, λόγω όμως της μεγάλης εμφάνισης και της άνετης επικράτησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όχι λόγω της δικής του απόδοσης. Ο Λιθουανός ρεφ Gediminas Mažeika πήγε να μας τα χαλάσει δεύτερη φορά, μετά τον επαναληπτικό με τη Σάλτζμπουργκ το 2011, αφού έκανε λάθη που μπορούσαν να στοιχίσουν.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε πέναλτι 2 φορές. Στην πρώτη το ριπλέι έδειξε πως ο Ασσίς σπρώχθηκε, στη δεύτερη υπήρξε χέρι, μάλλον κοντινό. Θα μπορούσε να σφυρίξει και τα 2, δεν έδωσε κανένα. Το χειρότερο όμως (γιατί δεν ήταν εύκολες φάσεις τα πέναλτι) ήταν η ανοχή του στα μαρκαρίσματα των Σκοπιανών. Ενώ ο Λιθουανός έχει όνομα “καρτάκια” κάτι που αποδείξαμε και στατιστικά, η Μέταλουργκ δέχθηκε μόλις 2 κίτρινες με την πρώτη να έρχεται πολύ καθυστερημένα.

Σε αυτό το σημείο κάτι που πρέπει να σχολιάσουμε: η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε ότι πολλές φορές, όταν είσαι αυτός που πρέπει κερδίζεις και τα φάλτσα σφυρίγματα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία πρέπει να παραμένου ψύχραιμοι και να κάνουν το παιχνίδι τους. Ταυτόχρονα όμως, η πιο πάνω δήλωση δεν αποτελεί άλλοθι για κανένα κοράκι και προφανώς τώρα δεν μιλάμε για ξένους διαιτητές αλλά τους Κύπριους. Δεν είναι δυνατόν να κερδίζεις πάντα περισσότερους από 11 παίκτες, ειδικά όταν μιλάμε για ντέρμπι. Ελπίζουμε να ανεβάσει επίπεδο η Κυπριακή διαιτησία.