Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νέα δεδομένα για εντεκάδα

Νέα δεδομένα για εντεκάδα

kaz00013_0


Η συμπερίληψη του Άνθονι Σκαραμοτσίνο στην αποστολή του πρώτου παιχνιδιού, δημιούργησε βάσιμες ελπίδες ότι θα προλάβει να είναι βασικός στο δεύτερο. Εν τέλη, ο Γάλλος δύσκολα θα τα καταφέρει, έτσι τα δεδομένα για την εντεκάδα διαφοροποιούνται. Είναι δε πιθανή η επάνοδος του αρχηγού Χάρη Κυριάκου στην εντεκάδα.

Με βάση τα όσα έδειξε ως τώρα ο Καϊάφας, θα κατέλθει στο γήπεδο για να διαχειριστεί όσο πιο ανώδυνα γίνεται το υπέρ του 3-0. Έτσι η λογική λέει πως θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1, με την τετράδα της άμυνας να απαρτίζουν οι Κυριάκου (δεξιά), Ακουισταπάτσε, Στεπάνοφ και Λομπιανίτζε (αριστερά). Αν μη τι άλλο ευκαιρία να δούμε δίδυμο τον Γερμανό με το Σέρβο σε σχήμα με 4 πίσω. Κατά τα άλλα, στον άξονα θέση διεκδικεί ο Γκρικαλασβίλι, ενώ μια θέση μπροστά θα παικτεί ανάμεσα σε Ποτέ και Γκαρσία, ανάλογα με το πώς θέλει να παίξει ο κόουτς.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να διατηρηθεί ο 3-5-2. Αν ο κόουτς θελήσει να παίξει λίγο πιο προσεκτικά, θα ξεκινήσει το Κυριάκου στα δεξιά. Αλλιώς, δεν αποκλείεται να μην αλλάξει τίποτα από την εντεκάδα του πρώτου ματς.