Home SPORTS NEWS Ο Μπράβο έδωσε τη νίκη στη Νάπολι (video & photos)

Ο Μπράβο έδωσε τη νίκη στη Νάπολι (video & photos)


Νάπολι και Μπαρτσελόνα αναμετρήθηκαν στη Γενεύη σε ένα φιλικό γοήτρου με νικητές του «παρτενοπέι» οι οποίοι επικράτησαν 1-0 χάρη σε γκολ του Τζεμαϊλί μετά από λάθος του Μπράβο.

Οι «μπλαουγκράνα» αγωνίστηκαν χωρίς Νεϊμάρ, Μέσι και Σουάρες, με τον Ράκιτιτς να βρίσκει έτσι την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό όμως δεν έφτασε στους Καταλανούς οι οποίοι είχαν πρόβλημα στο να βρουν δίχτυα. Η Νάπολι από τη πλευρά της έδειξε πιο έτοιμη αγωνιστικά, άλλοστε θα δώσουν αγώνες σύντομα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρότι η Νάπολι έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, με κεφαλιά του Μάρεκ Χάμσικ που έβγαλε εντυπωσιακά ο Μπράβο (16’), η Μπάρσα είχε τον έλεγχο της μπάλας και του αγώνα στο πρώτο 45λεπτο, κόντρα σε μια Νάπολι που, όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες του Ράφα Μπενίτεθ, έπαιξε αρκετά κλειστή πίσω, αφήνοντας λίγους χώρους.

Όπως είχε προγραμματίσει, ο Λουίς Ενρίκε άλλαξε την ενδεκάδα κατά τα 6/11 στο 60ό λεπτό, με την είσοδο των Ιέ, Γριμάλδο στην άμυνα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Σαμπέρ και Χαλίλοβιτς στην μεσαία γραμμή και τον Σάντρο στην επίθεση, ως… κανονικό σέντερ φορ, το οποίο μέχρι τότε δεν είχε η Μπάρσα.

Στο 80ό λεπτό ο Μπλερίμ Τζεμαϊλί έπιασε το σουτ αρκετά έξω από την περιοχή και η μπάλα γλίστρησε μέσα από τα χέρια του Μπράβο, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του, παρότι η μπάλα κόντραρε και στον Σέρτζι Ρομπέρτο πριν φτάσει σε αυτόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα: Μπράβο – Μοντόγια, Πικέ (60’ Ιέ), Μπάρτρα (75’ Μπανιάκ), Άλμπα (60’ Γριμάλδο) – Μπουσκέτς (60’ Σαμπέρ), Ράκιτιτς (60’ Χαλίλοβιτς), Ινιέστα (60’ Σέρτζι Ρομπέρτο) – Μουνίρ (60’ Σάντρο), Ραφίνια (75’ Αντάμα), Πέδρο (75’ Ντεουλοφέου).

Νάπολι: Ραφαέλ – Μάτζιο (46’ Μέστο), Αλμπιόλ (84’ Λουπέρτο), Κουλιμπαλί, Μπρίτος (46’ Γκουλάμ) – Ζορζίνιο (60’ Ινλέρ), Γκαργκάνο (74’ Ζούνιγκα) – Καγεχόν (74’ Βάργας), Χάμσικ (74’ Τζεμαϊλί), Ινσίνιε (60’ Μέρτενς) – Ζαπάτα (46’ Μίτσου).

Σκόραρε ξανά ο Μπόγιαν με τη Στόουκ, αποθεώθηκε ο Τουράν στη Τουρκία

Σε άλλο φιλικό η Στόουκ νίκησε 2-0 την Μπέτις με τον Μπόχιαν Κρικτς να σκοράρει στο 45’, ενώ είχε προηγηθεί το γκολ του Πίετερς στο 31’…

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλεβέρδε από την Οσασούνα. Για την νικήτρια σκόραραν οι Φλάνο (17’), Κουέβας (21’) και Λοτίες (33’). Μείωσε ο Ιμπάι Γκόμες στο 86’…

Ισοπαλία 1-1 είχαμε ανάμεσα στην Κάλιαρι και τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τους Ιταλούς να κάνουν το 1-0 με τον Λοι στο 27’, ενώ η κυπριακή ομάδα ισοφάρισε με τον Κάμελ Μεριέμ στο 59’…

Ισοπαλία 0-0 είχαμε ανάμεσα στην Γαλατάσαραϊ και την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη, με τον Αρντά Τουράν των «ροχιμπλάνκος» να γνωρίζει πρωτοφανής αποθέωση από τον κόσμο της πρώην ομάδα του.

Πλάκα στην Έβερτον έκανε ο Νολίτο της Θέλτα, που μέσα σε 16′ λεπτά πέτυχε 3 γκολ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με ανατροπή. Η Θέλτα πήρε την φιλική νίκη απέναντι στην Έβερτον, επί Αγγλικού εδάφους με 3-1. Το γκολ των Βρετανών πέτυχε στο 10′ ο ΜακΓκέιντι, ενώ στο 18′, 23′ και 34′ ο Νολίτο έστησε το δικό του… πάρτι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr