Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου για Ντινάμο: “Ποντάρουμε πολλά στην κατασκοπεία”

Δημητρίου για Ντινάμο: “Ποντάρουμε πολλά στην κατασκοπεία”


Αρκετό χρόνο για μελέτη έχουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφού οι αγώνες με Ντινάμο είναι προγραμματισμένοι για 21 και 28 Αυγούστου. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας, Ανδρέα Δημητρίου η μελέτη αρχίζει από αυτή την Κυριακή, καθώς το ντέρμπι Ντινάμο-Σπαρτάκ θα παρακολουθήσει μέλος του τεχνικού μας τιμ.

«Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε ότι περισσότερο μπορούμε για τον αντίπαλο μας. Κάθε ομάδα έχει τα δυνατά και τα αδύνατα της σημεία. Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε. Θα τους παρακολουθήσουμε αγωνιζόμενους, στο παιγνίδι πρωταθλήματος που έχουν την Κυριακή. Κάποιος από το τεχνικό τιμ θα τους δει. Ποντάρουμε πολλά στην κατασκοπεία και το διάβασμα του αντιπάλου. Πρέπει να αξιολογήσουμε τον αντίπαλο τόσο σε ομαδικό επίπεδο, όσο και σε ατομικό, τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, οι προϋπολογισμοί δεν κερδίζουν από μόνοι τους , θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε σήμερα στο ΣΠΟΡ FM ο Ανδρέας Δημητρίου.

«Γνωρίζουν το άδειο ΓΣΠ, όχι ένα γεμάτο στάδιο με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ», σχολίασε για τον αγώνα της Ντινάμο με τη Χάποελ. Για το χθεσινό ματς της ομάδας μας δήλωσε: «Κύλησαν όλα όπως τα θέλαμε. Καταφέραμε ελέγξαμε τον ρυθμό και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Προστίθενται βαθμοί και ανεβαίνει η ψυχολογία της ομάδας. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας».

Ενώ όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ: «Δεν έχουμε να πούμε κάτι για τον παίκτη που θα αποχωρήσει. Θα ληφθεί η απόφαση την κατάλληλη στιγμή από την τεχνική ηγεσία. Αν η τεχνική ηγεσία κρίνει και ζητήσει ενίσχυση θα γίνει μια προσπάθεια».