Home SPORTS NEWS Εκτός Σούπερ Καπ Ευρώπης ο Αλόνσο (video)!

Εκτός Σούπερ Καπ Ευρώπης ο Αλόνσο (video)!


Τιμωρήθηκε τελικά ο Τσάβι Αλόνσο για το «ξέσπασμά» του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ήταν στην κερκίδα λόγω τιμωρίας, και θα χάσει το Σούπερ Καπ Ευρώπης!

Όπως έγινε γνωστό, ο διεθνής μέσος «έφαγε»… καμπάνα μίας αγωνιστική από τα διεθνή ματς της «βασίλισσας» για τον πανηγυρισμό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην συμπολίτισσα Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ντα Λουζ» τον περασμένο Μάιο! Με την UEFA να απορρίπτει την έφεση της Ρεάλ…

Να θυμίσουμε πως ο Αλόνσο, λόγω τιμωρίας παρακολουθούσε το παιχνίδι από τις κερκίδες, αλλά όταν ο Γκάρεθ Μπέιλ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, στην παράταση… ξέσπασε και μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του έξω από την γραμμή του πλαγίου άουτ.

Έτσι, η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τον τιμώρησε. Η «βασίλισσα» άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Μόνο που η επιτροπή Εφέσεων της UEFA δεν την έκανε δεκτή, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή. Αυτό σημαίνει πως ο Αλόνσο δεν θα παίξει στο τέλος του μήνα για το Σούπερ Καπ της Ευρώπης στις 12 του μήνα στο Κάρντιφ κόντρα στην Σεβίλλη (κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ)…
Επίσης, οι «μερέχνες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 18.000 ευρώ για τις πέντε κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες τους στον τελικό καθώς και ανάρμοστη συμπεριφορά από τους οπαδούς τους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Βλέπετε, έκαναν χρήση βεγγαλικών στο γήπεδο της Λισσαβόνας κατά την διάρκεια του αγώνα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr