Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν θα έχουν πρόβλημα στην μελέτη

Δεν θα έχουν πρόβλημα στην μελέτη


Στην μελέτη του αντιπάλου εναπόθεσε τις ελπίδες του ο Αντρέας Δημητρίου σε χθεσινές του ραδιοφωνικές δηλώσεις. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε πει χαρκακτηριστικά:

Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε ότι περισσότερο μπορούμε για τον αντίπαλο μας. Κάθε ομάδα έχει τα δυνατά και τα αδύνατα της σημεία. Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε. Θα τους παρακολουθήσουμε αγωνιζόμενους, στο παιγνίδι πρωταθλήματος που έχουν την Κυριακή. Κάποιος από το τεχνικό τιμ θα τους δει. Ποντάρουμε πολλά στην κατασκοπεία και το διάβασμα του αντιπάλου. Πρέπει να αξιολογήσουμε τον αντίπαλο τόσο σε ομαδικό επίπεδο, όσο και σε ατομικό, τον κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Το θετικό είναι πως δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να βρουν υλικό για τη Διναμό οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Καταρχάς ήδη είναι σε εξέλιξη το ρώσικο πρωτάθλημα και αύριο η Διναμό υποδέχεται για τη 2η αγωνιστική τη Σπαρτάκ Μόσχας. Δεν αποκλείεται, ο Μιχάλης Σεργίου να κάνει ταξίδι αστραπή στην Μόσχα για να δει τον αντίπαλο μας ζωντανά. Μέχρι το πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, το τεχνικό τημ θα έχει άλλες δυο ευκαιρίες να αξιολογήσει τους Ρώσους, αφού στις 13/8 αντιμετωπίζουν την Ούφα εκτός έδρας και 4 μέρες αργότερα την Άρσεναλ Τούλα, επίσης εκτός έδρας. Τέλος, το ρωσικό πρωτάθλημα μεταδίδεται από τη Cytavision, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα δυσκολευθεί να προμηθευτεί τα DVDs.