Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και πάλι βροχή οι προτάσεις για παίκτες

Και πάλι βροχή οι προτάσεις για παίκτες

kos_2696


Λίγο το γεγονός πως παρά το οποιοδήποτε χρέος η ΟΜΟΝΟΙΑ εξακολουθεί να θεωρείται μαγαζί γωνία, λίγο η πολύ καλή πορεία και το γενικό σουλούπωμα της εικόνα της ομάδας μας από την αλλαγή διοίκησης και μετά, κάνουν τους μάνατζερς να μην χάνουν ευκαιρία όποτε ακουστεί πως ο Καϊάφας ψάχνει παίκτη. Οι προτάσεις πέφτουν και αυτή την εποχή βροχή!

Μάλιστα οι προτάσεις αφορούν παίκτες σε διάφορες θέσεις, μιας και οι πληροφορίες για το τι ψάχνει ο κόουτς είναι ποικίλες. Οι περισσότερες πάντως, συμφωνούν πως είναι αμυντικός μέσος και μάλιστα επιμένουν πως ο Καϊάφας ψάχνει συγκεκριμένα χαρκακτηριστικά. Έχουμε συνηθίσει στις εκπλήξεις, αλλά και οι περισσότερες προτάσεις είναι για αυτή τη θέση.

Πιο συγκεκριμένοι για την ώρα δεν χρειάζεται να γίνουμε, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει. Έχουν προταθεί παίκτες γνωστοί (από Ελλάδα, Κύπρο και άλλες οικείες αγορές), αλλά και παίκτες από πρωταθλήματα με τα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μας έχει συνηθίσει να ψωνίζει. Το πόσο άμεσα θα γίνει οτιδήποτε εξαρτάται κυρίως από τον κόουτς. Η κλήρωση άλλωστε είναι τέτοια, που ένας παίκτης δύσκολα θα κάνει τη διαφορά. Πρέπει όλη η ομάδα να υπερβάλει εαυτό, με ή χωρίς μεταγραφή.