Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πίστη και ρεαλισμός

Πίστη και ρεαλισμός

kos_2742


Το πιο χαρμόσυνο ίσως γεγονός, από τη μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι η αλλαγή στην προσέγγιση των αντιπάλων από το οικοδόμημα της ομάδας μας. Σεβαστήκαμε Μπουντούτσνοστ και Μέταλουργκ, αλλά απαιτήσαμε από τους εαυτούς μας τη νίκη! Γνωρίζουμε τον προϋπολογισμό και τη ποιότητα της Ντινάμο Μόσχας, αλλά ζητάμε από την ομάδα μας να δώσει 100% και το πιστεύουμε!

Πίστη και ρεαλισμός. Ίσως να είναι από μόνη της η παρουσία Καϊάφα στον πάγκο και λίγο πιο πέρα των Ράουφμαν και Ιωακείμ, ίσως να είναι πως το τελευταίο 5μηνο που είναι αυτοί στον πάγκο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πληθύνει τα διαστήματα στα οποία θυμίζει πραγματικά ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά ο κόσμος πιστεύει σε αυτή την ομάδα.  Δεν τη θεωρεί τέλεια, ούτε ότι έχει φτάσει στο ταβάνι της. Πιστεύει όμως ότι έχει την ψυχή και το πάθος να φτάσει σε υπερβάσεις, έχει και την κατάλληλη τακτική υποστήριξη.

Την ίδια στιγμή, γνωρίζουμε και ποιον θα αντιμετωπίσουμε. 130 εκατομμύρια market value, διεθνείς παίκτες με Ρωσία, Γερμανία, Ουγγαρία, Γαλλία. Δεν απαιτούμε αυτή τη φορά τη πρόκριση. Απαιτούμε από τους παίκτες, τους προπονητές και τον εαυτό μας να δώσουμε ότι έχουμε στα 180 λεπτά. Και αν στο τέλος δεν τα καταφέρουμε, να ξέρουμε ότι κάναμε ότι περνούσαμε από το χέρι μας.