Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτη φορά το λέμε δυνατά, πιστεύουμε!

Πρώτη φορά το λέμε δυνατά, πιστεύουμε!


Ο αντίπαλος μας μεγαθήριο, με αξία ρόστερ 130 εκατομμύρια. Η δική μας ομάδα καινούρια, με προϋπολογισμό πιο χαμηλό από ποτέ τα τελευταία 6-7 χρόνια. Κι όμως το λέμε όλοι δυνατά, πιστεύουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιστεύουμε πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση, αν και όλοι αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες, όλοι ξέρουμε πως για να έρθει πρέπει να γίνουν πολλά.

Εκτός από τα οικονομικά προβλήματα, από τη κακοδιαχείριση της περιόδου 2008-14 είχαμε κληρονομήσει ακόμα κάτι: την ηττοπάθεια. Φτάσαμε σε σημείο οι διοικήσεις να μιλάνε μόνο για οικονομικό, οι παίκτες να νομίζουν πως είναι ΟΚ να έρχονται και ήττες, ο κόσμος μας βλέποντας όλα αυτά να μην πιστεύει ποτέ πως μπορεί να γίνει το επόμενο βήμα. Κάπου χάθηκε η πίστη στην μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ και θα χρειαστεί δουλειά να αποκατασταθεί πλήρως.

Έχει ήδη παρατηρηθεί βελτίωση, για να αλλάξει η νοοτροπία όμως χρειάζονται και άλλα. Το θετικό είναι πως υπάρχουν οι κατάλληλοι ανθρώποι στην τεχνική ηγεσία. Ήταν παίκτες νικητές, τέτοιοι είναι και σαν προπονητές.

υ.γ. «Θέλαμε τη νίκη και την πρόκριση και για την βαθμολογία μας στην Ευρώπη», Κώστας Καϊάφας. Ίσως ο πρώτος εδώ και χρόνια που αντιλήφθηκε ότι τη παρουσία σου στην Ευρώπη την “κτίζεις”. Και ότι μέσω της μπορεί να κτίσεις αυτοπεποίθηση και δυναμική. Δεν είναι απλά “τα εισιτήρια που τον αγώνα”.