Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φεύγει ο Κακουμπάβα και… βλέπουμε

Φεύγει ο Κακουμπάβα και… βλέπουμε


Στην αποψινή τους συνεδρία τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν όπως για την ώρα αποχωρήσει από το ρόστερ μόνο ο Λεβάν Κακουμπάβα (προσπάθεια για δανεισμό). Οι πράσινοι εδώ και καιρό είχαν ένα ξένο περισσότερο στο δυναμικό τους και έτσι ο διεθνής μπακ θα αναχωρήσει. Θα υπάρξει και δεύτερη αποχώρηση όταν πραγματοποιηθεί προσθήκη του μέσου που αναζητεί ο Κώστας Καϊάφας. Για την ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει μόνο μία αποχώρηση.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΔΣ ΕΔΩ

Νωρίτερα:

Σε εξέλιξη η συνεδρία του Δ.Σ. της ομάδας μας. Οι διοικούντες του τριφυλλιού ενημερώνονται από την εφορία ποδοσφαίρου για τα τελευταία «θέλω» του προπονητή της ομάδας, Κώστα Καϊάφα.

Αν και οι πληροφορίες ήθελαν τον Αλίπιο να είναι το πρώτο φαβορί για αποχώρηση, αυτό φαίνεται πως δύσκολα θα γίνει. Βέβαια σε μία μεταγραφική όλα είναι πιθανά, όμως ο Βραζιλιάνος (τουλάχιστον πριν από τη συνεδρία) δεν ήταν το πρώτο όνομα για έξοδο από το ρόστερ.

Τα μέλη του συμβουλίου θα εξετάσουν όλα δεδομένα που έχουν μπροστά τους πριν παρθεί απόφαση. Αναμένεται μία σίγουρη αποχώρηση ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως εάν βρεθεί κάτι πολύ καλό για το χώρο του κέντρου, τότε θα υπάρξει στο χώρο αυτό μία προσθαφαίρεση.  Σε αναμονή για την επίσημη ενημέρωση.