Home ΚΥΠΡΟΣ Ο κατάλογος της ΑΕΛ – Τέλος ο Πλουτής

Ο κατάλογος της ΑΕΛ – Τέλος ο Πλουτής


Όπως καθορίζεται από τους κανονισμούς της UEFA, η ΑΕΛ δήλωσε τους καταλόγους Α’ και Β’ με τους ποδοσφαιριστές της για τους αγώνες των play-offs του Europa League.
Όπως είναι γνωστό, στη φάση αυτή η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Τόττεναμ με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στις 21 Αυγούστου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τον επαναληπτικό στις 28 Αυγούστου στο Λονδίνο.

Αναλυτικά ο κατάλογος Α’ των ποδοσφαιριστών με τον αριθμό φανέλας όπως δηλώθηκε από την ΑΕΛ στην UEFA:
30. Andres Romero
10. De Lima Barcelos Diegoe
27. Ελευθερίου Γιώργος
2. Espana Santiago Jonathan Joan
1. Fegrouch Karim
50. Ferreira De Souza Ricardo Manuel Cadu
9. Gikiewich Lukasz Szymon
33. Guidileye Dialo Samba
19. Lacerda da Silva Edmar
14. Λίλλης Λέανδρος
20. Lima da Silva Luciano Bebe
90. Mendes Lopes Jose Luis Zezinho
44. Nadeau Joshua Jean Victor
12. Νικολάου Μάριος
77. Sardinero Corpa Adrian
4. Σιέλης Βαλεντίνος
23. Soares Tavares Carlos Emanuel
8. Σταύρου Ανδρέας
7. Tagbajumi Marco
11. Tavares De Oliveira Carlos Miguel Calo
17. Tiago Duarte Daniel Danielzinho
Ο κατάλογος Β’ της ΑΕΛ:
40. Γεωργίου Ευάγγελος
45. Κυριάκου Ανδρέας

Mέσω του λογαριασμού του στο facebook ο Πλουτής ενημερώνει για την απόφαση του να μην συνεχίσει από το πόστο του Γενικού Διευθυντή και του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΑΕΛ:

«Χωρίς πολλά λόγια (έτσι και αλλιώς οι στιγμές αυτών των τριών χρόνων δεν χωράνε σε λέξεις) θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την παραίτηση μου από τη θέση του Γενικού Διευθυντή και του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και ταυτόχρονα την έναρξη των νέων καθηκόντων μου από τη 1η Σεπτεμβρίου ως οπαδός στην Ανατολική. Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων μας απέναντι στη Τόττενχαμ έτσι ώστε να υπάρξει ομαλή αντικατάσταση να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα μας. Το γιατί και τους λόγους, δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε και δεν έχουν καμία σημασία. Εξάλλου, η ΑΕΛ είναι πάνω από όλα και υπεράνω προσώπων. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν αρκετά άτομα που μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα, είναι πιο ικανά και ίσως και πιο τυχερά. Θεωρώ ότι ο δικός μου πρώτος κύκλος προσφοράς και υπηρεσίας στην ΑΕΛ έχει κλείσει και μια μέρα υπό διαφορετικές συνθήκες ίσως ανοίξει και πάλι.
Υ.Γ: Επιφυλάσσομαι για τον επίλογο μου και τις ευχαριστίες μου μετά το πέρας των υποχρεώσεων και καθηκόντων μου. Έτσι απλά…»… Π.ΑΑ