Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γεμίστε το από τώρα!

Γεμίστε το από τώρα!


Μας χαροποίησε ιδιαίτερα που η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε τόσο νωρίς την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για το ματς κόντρα στη Ντινάμο! Μας χαροποίησε επίσης που η τιμή πώλησης δεν αυξήθηκε σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς, παρά το ότι ο αντίπαλος είναι πιο εμπορικός και το ματς πιο κρίσιμο (αν και θα θέλαμε να τεθεί πιο κάτω η τιμή στα πέταλα). Πλέον το μπαλάκι είναι σε μας, στον κόσμο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Καϊάφα αξίζει ένα γεμάτο γήπεδο στον επαναληπτικό της 28ης Αυγούστου. Το αξίζει γιατί αποδεικνύει πως θα είναι μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα δίνει ότι έχει στο χορτάρι. Μπορεί να καταφέρει την υπέρβαση, μπορεί στο τέλος και να μην την πάρει. Το σημαντικό είναι πως έχει ήδη κάνει βήματα βελτίωσης σε σύγκριση με τα τελευταία 2 χρόνια κι ας έπεσε το μπάτζετ.

Έχει γραφτεί ξανά και ξανά ότι είναι πολύ σημαντικό να γεμίσει το ΓΣΠ. Οικονομικά είναι προφανές πως και το τελευταίο ευρώ που εισρέει στα ταμεία είναι σημαντικό. Αγωνιστικά οι παίκτες θα ξέρουν πως στον επαναληπτικό θα έχουν δωδέκατο. Θα ξέρουν επίσης πως στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος, δεν είναι μόνοι!