Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι μεγάλες υπερβάσεις, κτίζονται στους μεγάλους άσσους

Οι μεγάλες υπερβάσεις, κτίζονται στους μεγάλους άσσους


Οι προπονητές λένε συχνά πως οι μεγάλες ομάδες, κτίζονται στους μεγάλους τερματοφύλακες. Είναι άλλωστε ένα γεγονός που αποδεικνύεται αν σκεφτεί κανείς καλά καλά τα τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα. Η Ιταλία του 2006 είχε το Μπουφόν στα καλύτερα του, η Ισπανία του 2010 τον Κασίγιας επίσης στα καλύτερα του, η Γερμανία του 2014 τον τεράστιο Νόιερ.

Η δική μας ομάδα, διαθέτει τον καλύτερο τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα και πιθανότατα τον κορυφαίο της σύγχρονης ιστορίας της. Ο Ζοσέ Μορέιρα έχει καταφέρει να εμπνεύσει προπονητές, συμπαίκτες και κόσμο και άπαντες νιώθουν ασφάλεια με αυτόν στα μετόπισθεν. Είχε την ατυχία στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα, να υπάρχουν ελλείψεις και οικονομικά προβλήματα, όμως κατάφερε πάλι να ξεχωρίσει.

Πριν από λίγες μέρες ο Μορέιρα έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που για 4 συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη δεν δέχθηκε γκολ. Χρειάζεται μόνο μερικά λεπτά για να ξεπεράσει Χιώτη και Ντεγκρά, των οποίων το σερί σταμάτησε στα 4 ματς και κάτι. Έχει να δεχθεί γκολ στην Ευρώπη 381 λεπτά (από το 69 του ματς με την Άστρα) και ξέρει πως αν καταφέρει να κρατήσει άλλο ένα ματς ανέπαφη την εστία του, θα έχει βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει το πρώτο βήμα. Οι μεγάλες υπερβάσεις κτίζονται στους μεγάλους άσσους! Η ΟΜΟΝΟΙΑ τον διαθέτει, φέτος διαθέτει και άμυνα που δείχνει συμπαγής, ελπίζουμε να λειτουργήσει με απόλυτη συγκέντρωση και να τα καταφέρει!