Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χριστοδούλου: “Δεν θα πάμε με κατεβασμένα τα χέρια”

Χριστοδούλου: “Δεν θα πάμε με κατεβασμένα τα χέρια”


Το μέλος του Δ.Σ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει Ντινάμο αλλά και για τις ψεσινές αποφάσεις των διοικούντων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την χθεσινή απόφαση του Δ.Σ και της τεχνικής ηγεσίας: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει το που θα δοθεί ο ποδοσφαιριστής. Το σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθείται από την τεχνική ηγεσία και θα αξιολογηθεί του χρόνου»

Για τα χθεσινά δημοσιεύματα: «Αυτά ήταν μόνο δημοσιεύματα, τα οποία βλέπαμε και χθες. Τα βλέπαμε και γελούσαμε. Το ότι πουλάει η Ομόνοια το ξέρουμε. Όταν βγάζουμε μια είδηση θα πρέπει να την διασταυρώνουμε και μετά να την βγάζουμε»

Για τις προθήκες: «Αν γίνει κάποια προσθήκη ή προσθήκες θα πρέπει να φεύγει και αντίστοιχος αριθμός»

Για τον αγώνα με την Ντιναμό Μόσχας: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας, αλλά θα παλέψουμε τον αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι για τον αγώνα. Έχει γίνει καλή δουλειά στην μελέτη της αντιπάλου και έχουμε ακόμη κάποιες μέρες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ακόμη και ο Σκαραμοτσίνο μέρα με την ημέρα ανεβάζει τους ρυθμούς του. Σε μια εβδομάδα θα δούμε ποιοι θα αγωνιστούν και ποιοι όχι»

Για τις πιθανότητες: «Δεν θα πάμε με κατεβασμένα τα χέρια. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Μόσχα και μέσα στο ΓΣΠ, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση»