Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Απρόσμενη επίσκεψη… με πράσινη υποδοχή

Απρόσμενη επίσκεψη… με πράσινη υποδοχή


Επίσκεψη στο Fan Club της Λακατάμιας έκαναν χθες οι τρεις ξένοι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φούτσαλ. Οι φουτσαλιστές του τριφυλλιού, που συνοδεύονταν από τους έφορους της ομάδας Αθηνά και Χριστόδουλο,  ξάφνιασαν τον κόσμο που ήταν εκεί αφού ήταν απρόσμενη η επίσκεψη τους. Οι Λακαταμίτες φυσικά τους υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και κατά την παρουσία των ποδοσφαιριστών εκεί τους έκαναν να νιώσουν σαν το σπίτι τους.

Σε συζήτηση που είχαν κόσμος και παίκτες, οι πρώτοι ζήτησαν πρωτάθλημα και κύπελλο στην νέα αγωνιστική περίοδο, με τους δεύτερους να υπόσχονται ότι θα τα δώσουν όλα. Στους φουτσαλιστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δόθηκαν ως δώρο φανέλες του συνδέσμου, τις οποίες φόρεσαν αμέσως με χαρά οι παίκτες.

Θυμίζομε πως στο Fan Club 9 Λακατάμιας πωλούνται καθημερινά εισιτήρια διαρκείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φούτσαλ. Αγοράζονται τις κάρτες στηρίζεται την ομάδα, η οποία χρειάζεται τον πράσινο λαό στο πλευρό της για να υλοποιήσει τους στόχους της. Η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στην κορυφή και εκεί ευχόμαστε όλοι να δούμε φέτος την ομάδα φούτσαλ.