Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νίκη… προετοιμασίας! (Video&Photos)

Νίκη… προετοιμασίας! (Video&Photos)

sam109


Φιλική νίκη επί του Αραράτ με σκορ 7-2 πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ φούτσαλ. Η ομάδα μας προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο και παράλληλα με τις σκληρές προπονήσεις διεξάγει δυνατά φιλικά για να μπαίνουν σιγά σιγά οι ποδοσφαιριστές σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Ο Κούλλης Μαυρουδής χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές του στο φιλικό δοκιμάζοντας αρκετά πράγματα που ήθελε να δει.

Το φιλικό που διεξήχθη στο στάδιο Ελευθερία ήταν δύο ημιχρόνων των 30 λεπτών. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες πέτυχαν από δύο τέρματα, με τον Αραράτ να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα και τους πράσινους να ισοφαρίζουν ισάριθμες φορές. Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε ακόμη πέντε τέρματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε πως ανεβάζει ρυθμούς.

Φέτος έγιναν πολλές αλλαγές, έφυγαν και ήρθαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και χρειάζεται να έρθει γρήγορα μια ομοιογένεια μεταξύ των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι ξένοι παίκτες του τμήματος φούτσαλ έχουν ενσωματωθεί με την ομάδα και μαζί με τους καινούργιους Κύπριους παίκτες χρειάζονται ακόμη λίγο χρόνο προσαρμογής, αν και όπως έδειξαν στο φιλικό αυτό δεν θα καθυστερήσει!

Δείτε πιο κάτω κάποιες στιγμές από το νικηφόρο φιλικό:

[nggallery id=550]