Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η τελευταία πρόβα

Η τελευταία πρόβα

kazb00201


Το τελευταίο της φιλικό για τη φετινή περίοδο δίνει απόψε (19:00, live omonoianews.com) η ΟΜΟΝΟΙΑ που φιλοξενείται στο στάδιο Αμμόχωστος από τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Κώστας Καϊάφας θα έχει την ευκαιρία να πειραματιστεί σε ζωντανό αγωνιστικό χρόνο μια τελευταία φορά, αφού μετά οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις γίνονται πιο σοβαρές, ενώ πλησιάζει και η έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής μας, αναμένεται πως θα χρησιμοποιήσει για κάποιο χρονικό διάστημα τους 11 που προτίθεται να παρατάξει στη Μόσχα. Είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες που θα αντιμετωπίσει στην Αρένα Κίμκι, όμως ο κόουτς θέλει τα επίπεδα ομοιογένειας της ομάδας να ανεβαίνουν καθώς προχωράει ο καιρός. Κάθε παιχνίδι που δίνει η ομάδα, την τοποθετεί ένα σκαλοπάτι υψηλότερα από εκεί που βρισκόταν πριν.

Από την άλλη βέβαια δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να προβεί και σε πειραματισμούς. Ο αντίπαλος είναι πιο πίσω σε ετοιμότητα, ενώ δεν μπορεί κατ’ ουδένα λόγο να συγκριθεί σε δυναμικότητα και τρόπο παιχνιδιού με τους Ρώσους της Ντινάμο. Έτσι είναι πιθανόν ο Καϊάφας να εκμεταλλευτεί το παιχνίδι κυρίως για σκοπούς πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα που όταν μας συναντήσει στο πρωτάθλημα θα αμυνθεί σθεναρά.

Τα φιλικά είναι για τους προπονητές, μέχρι τώρα το έχει εμπεδώσει και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Ενώ πλησιάζουν όμως τα “σοβαρά” παιχνίδια, το σημερινό αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα δούμε στο γήπεδο πως θα το προσεγγίσει το τεχνικό τημ.