Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Σκάρα μιλάει για τη Νίκαια και την Ευρωπαϊκή πρόκληση

Ο Σκάρα μιλάει για τη Νίκαια και την Ευρωπαϊκή πρόκληση


Η ομάδα της Νίκαιας κάνει μίνι αφιέρωμα στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Άνθονυ Σκαραμοτσίνο και σε άρθρο που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Γάλλος μπακ μιλάει για τις αναμνήσεις του στη Νις αλλά και για την Ευρωπαϊκή πρόκληση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. “Ξέρουμε πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Ντινάμο”, δηλώνει ο Σκάρα.

Τι μπορείς να μας πεις για την περιπέτεια σου στη Νις;
– Πήγα στη Νις όταν ήμουν 13 χρόνων και είχα το πρώτο μου αγώνα σε επαγγελματικό επίπεδο στα 18. Θυμάμαι μία σεζόν είχαμε χάσει σε δύο τελικούς. Όμως ένα χρόνο μετά είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα Γαλλίας στους U18.

Συνεχίζεις να παρακολουθείς το σύλλογο;
– Ναι αρκετά. Πέρσι κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Γιουρόπα Λιγκ (κόντρα στον Απόλλωνα), πήγα και είδα την ομάδα στο ξενοδοχείο καθώς και τον αγώνα στο ΓΣΠ. Συχνά ρωτάω για τα νέα της ομάδας. Το Σάββατο είχα δει τη νίκη της ομάδας επί της Τουλούζ. Είναι μια νέα ομάδα με τους νεαρούς να μαθαίνουν αρκετά από τους έμπειρους της ομάδας. Υπάρχουν καινούριες εγκαταστάσεις και προπονητικό και αυτό θα βοηθήσει ώστε να ρθουν και καλύτεροι παίκτες.

Ακούσαμε ότι θα ερχόσουν στην Εθνική Νίκαιας (παγκόσμιο τουρνουά που συμμετέχουν μικρά κράτη)
– (Γέλια) Αυτά είναι μόνο φήμες. Δεν μπορούσα να πάω γιατί ξεκινούσε η προετοιμασία της ομάδας μου. Είχαμε υποχρεώσεις στην Ευρώπη στις 17 Ιουλίου. Παρακολούθησα όμως τους αγώνες. Ήμουν σε επικοινωνία με τους Malik Tchoukounté και Mansour Assoumani. Είδα στο twitter και στο facebook πολλά βίντεο και εικόνες. Πρέπει να ήταν μία απίστευτη εμπειρία για τους μη επαγγελματίες παίκτες. Θα ήθελα να ήμουν και γω εκεί!

Πως περνάς στην Κύπρο;
– Είναι πολύ ωραία και μου αρέσει το Κυπριακό πρωτάθλημα. Επιπλέον οι συνθήκες είναι ιδανικές και για την οικογένεια μου. Έχουμε τους Ευρωπαϊκούς αγώνες, κάτι που δεν θα μπορούσα να έχω στην Ligue 2. Η ατμόσφαιρα στα γήπεδα είναι πάντα πολύ καλή.

Θα αντιμετωπίσετε την Ντινάμο Μόσχας του Ματιέ Βαλμπουενά;
– Ναι, και αν περάσουμε θα είναι μία στιγμή ιστορική. Ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία στο νησί, όμως ποτέ δεν κατάφεραν να παίξουν σε Ευρωπαϊκό Όμιλο. Ξέρουμε πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο και να πετύχουμε το στόχο μας.

Κάποια λόγια για τους οπαδούς της Νις;
– Είμαι πολύ δεμένος με τη Νίκαια και στέλνω τους χαιρετισμούς μου σε όλους. Συνάντησα τους οπαδούς σε τουρνουά το καλοκαίρι. Είναι όμορφο που είναι πάντα πίσω από την ομάδα.

Ο Σκάρα με τα χρώματα της Νις:

Η συνάντηση του με τους οπαδούς: